Mi van, vaze?

Dobd fel az éjszakákat!

Dobd fel az éjszakákat!

Látogasd meg a velemvagy.hu oldalt!

Ha kicsit unalmas az együttlét...

Ha kicsit unalmas az együttlét...

A velemvagy.hu cool eszközökkel vár!

Próbáltad már?

Próbáltad már?

Nézz körül a velemvagy.hu oldalon...

Amikor a nő fejét egyértelműen jelezve lenyomja a partnere a pénisze irányába, a legtöbb nő tudja, hogy: Most mese nincs, „szopni" kell! Ez van, akiket megijeszt vagy undorral tölt el, mert nem szereti sem bekapni, sem lenyelni és leginkább csinálni sem tudja. Ezek a lányok azok, akik a „vigyázz, nehogy a hajamra menjen" mondattal lankasztják le pillanatok alatt az éppen elélvezés előtt álló partnert.

 
Mert az ügyetlenebb lányok is képesek az orális kielégítésére a férfinak, ha semmi mást nem csinálnak, csak hagyják, hogy a partner, aki nyilván már túl van néhány önkielégítésen, ugyan ezt csinálja, csak a lány jelenlétében és szájában.Ennél azért sokkal menőbb és szenvedélyesebb, ha a lány megtanul oboázni és szereti is csinálni, mert ilyenkor a férfit szó szerint kenyérre lehet kenni. Melyik férfi mond nemet egy szuper jó és adott helyzetben gyors orálnak? Semelyik. Tehát, ha már a jó szexről azt mondtuk, hogy összeragaszt, egy profi orál, odatapaszt!Nincs annál szexibb, amikor egy nő imádja kényeztetni a  férfi péniszét és ezzel repíti őt a kéjes őrületbe. Amikor megtanulja, hogy a makk milliónyi idegvégződésére hogyan reagál a férfi, a heregolyók érintése, nyalogatása és izgatása milyen izgalmi állapotot vált ki és mennyire gyors kell legyen a fel-le „játék" üteme, akkor nem csak hatalma lesz a pénisz fölött, hanem függővé is teszi a tulajdonosát...
Az élvezet fokozására, számtalan kiegészítőt lehet találni, a péniszgyűrűtől a vibrátoros izgatóig. Érdemes kipróbálni! Mert egy jól nyaló férfiért ölni tudnak a nők!

ÉS EZEKET

OLVASTAD MÁR?

...