Mi van, vaze?

Dobd fel az éjszakákat!

Dobd fel az éjszakákat!

Látogasd meg a velemvagy.hu oldalt!

Ha kicsit unalmas az együttlét...

Ha kicsit unalmas az együttlét...

A velemvagy.hu cool eszközökkel vár!

Próbáltad már?

Próbáltad már?

Nézz körül a velemvagy.hu oldalon...

Új hely, új társaság. Zömében lányok, úgyhogy adódik a dolog, ha felbukkan egy-egy kósza hím, mindenki megjegyzi magának valamiről. És amikor szóba kerülnek, mindenki mást ért az “az a helyes srác” jelölés alatt.

 

Abszolúte pozitív felhanggal megjegyeztem, hogy látom, mindenki nyitva tartja a szemét, és az összenevetés után olyan választ kaptam, hogy én szerencsés vagyok, hogy megtaláltam a szerelmet. Hát igen. Kivágtam magam egy lopott gondolattal, miszerint a nők akkor is vágyakoznak a szerelem után, ha éppen szerelmesek. (Szerintem ez amúgy is találó észrevétel.)

De a helyzet az, hogy egyrészt tényleg szerencsés vagyok kettőnk miatt. Hogy vagyunk és így vagyunk, mert nem voltunk mindig, és nagyon sokat tettünk a jelenünkért és teszünk a jövőnkért. Mert nem úgy van, hogy megtaláljuk a nagybetűsét és hátra dőlhetünk. Sőt, igazából a könnyebb része a megtalálás, mert utána kell csak dolgozni érte igazán.

VELEMVAGY BANNER5

Dolgozni pedig tényleg nehéz néha: új munkahely nekem, vizsgaidőszak neki, átmeneti szállás pici szobában, lakásfelújításból fakadó viták, mert nem jut rá elég időnk. Szexelni kell, az nem hanyagolható el, információ-csere igény van, de háttérbe szorul a társadalmi élet. Szabadságot kell ki venni, de mikor és hova menjünk. Ha az egész őszt külföldön töltjük, akkor hogyan lesznek a dolgok itthon. Nincs saját intim fészkünk, minden kettesben töltött percért hálát adunk. És várunk, és várunk, és várunk.

Megtaláltam a szerelmet? Igen. Szerencsés vagyok? Igen. Boldog vagyok? Igen. Gondtalan az életem? Nem. Gondtalan a kapcsolatunk? Nem. Mekkora áldozatot hozunk egymásért nap mint nap? Hatalmasat. Milyen érzés esténként megpihenni a szerelmében? Tökéletes. Ha tehetném változtatnék-e bármin is? Nem.

ÉS EZEKET

OLVASTAD MÁR?

...