Mi van, vaze?

Dobd fel az éjszakákat!

Dobd fel az éjszakákat!

Látogasd meg a velemvagy.hu oldalt!

Ha kicsit unalmas az együttlét...

Ha kicsit unalmas az együttlét...

A velemvagy.hu cool eszközökkel vár!

Próbáltad már?

Próbáltad már?

Nézz körül a velemvagy.hu oldalon...

A pinám folyton akarja. Elképesztően nedves. Egy begerjedt kis állatkává változott. Óriási és igazán felszabadult, könnyed orgazmusok követik egymást. A pasim oda van. Én is. Boldogság. Szerelem.

 

Szerintem két dolog történhetett, de végül az lesz a konklúzió, hogy nem egyik vagy másik, hanem a kettő együttes hatása okozza ezt bennünk.

Egyrészt megváltunk a fogamzásgátlótól,  és ezzel minden ellenérzésemtől is megszabadultam, ami a hónapok során felgyülemlett bennem a plusz hormonnal kapcsolatban. Vártam, hogy eljöjjön ez a pillanat, és a remény pozitív változást hoz akkor is, ha szerintem önmagában a tabletta elhagyása nem hoz ilyen nagy erejű felszabadulást.

De másrészt abbahagytuk a fogamzásgátlót, és mi ketten döntöttünk így, ezért most a kapcsolatunk, az egymáshoz való viszonyunk  is változik. Az jutott eszembe, hogy az elején, amikor nem tudtuk, merre és hogyan, a fogamzásgátló valami jót jelentett: a szándékot, hogy veled és kizárólag veled akarom. De ahogy telik az idő, és változunk, a fogamzásgátló elhagyása jelenti a komolyság újabb lépcsőfokát, és most megint valami jót jelent: együtt tovább, közös a jövőnk, és készen állunk rá.

Csak valahogy már nem drámai a dolog, viszont nagyon-nagyon szexies. Megőrültünk. Tegnapi üzenet a munkahelyről: “még mindig punciillatú a kezem”…

ÉS EZEKET

OLVASTAD MÁR?

...