Mi van, vaze?

Dobd fel az éjszakákat!

Dobd fel az éjszakákat!

Látogasd meg a velemvagy.hu oldalt!

Ha kicsit unalmas az együttlét...

Ha kicsit unalmas az együttlét...

A velemvagy.hu cool eszközökkel vár!

Próbáltad már?

Próbáltad már?

Nézz körül a velemvagy.hu oldalon...

Sajátos bájomnak tartottam, hogy ha pasi farka van a számban, teljesen kikapcsolok, megnyugszom, boldog vagyok és minden más érintés nélkül is orgazmusközelbe kerülök.

 

De most megvilágosodtam, hogy ez nem egyedülálló dolog. Ezzel mindenki együtt születik. És szopó reflexnek hívják, nagyon találóan. Ha az ember(gyereke)t kizökkenti valami a belső harmóniájából, akkor a cumija után nyúl, az ujját kezdi szopni, vagy a kedvenc játékát. Mert a táplálékot és életet adó anyatejjel a biztonságot szívtuk magunkba a mellbimbókon át. A szokásokat levetkőztük, de a reflex megmaradt. Hiszen akkor gyújtunk rá, ha valami történik, akkor dejólesneegycigi érzés fog el . És a stresszes helyeken, mint pl. bank, reptéri várók, orvosi rendelők stb. nem véletlenül vannak kirakva a kis tálkában a cukorkák sem: feloldja a belső feszültséget. Na meg persze mindenki tudja, hogy milyen jólesik egy kis csoki, amikor halálra izguljuk magunkat a vizsgán.

De nekem az is jólesik, ha a pasim farka kerül a számba, és nem tudom másként értelmezni a dolgot. Tulajdonképpen azt is megfigyeltem magamon, hogy amikor szex közben nem csókolózunk, majd csókolózni kezdünk, hirtelen megugrik az élvezeti szintem. Pusztán annyitól, hogy a számhoz ér. Érdekes észrevenni ezeket. Belső késztetés, hogy megértsem, hogyan működnek a dolgok. Most arra gondolok, hogy a farka egyszerre ok és okozat. És én semmit nem tehetek ez ellen.

ÉS EZEKET

OLVASTAD MÁR?

...