Mi van, vaze?

Dobd fel az éjszakákat!

Dobd fel az éjszakákat!

Látogasd meg a velemvagy.hu oldalt!

Ha kicsit unalmas az együttlét...

Ha kicsit unalmas az együttlét...

A velemvagy.hu cool eszközökkel vár!

Próbáltad már?

Próbáltad már?

Nézz körül a velemvagy.hu oldalon...

Bizony még a legforróbb vagy a legintimebb pillanatokat is tönkre lehet tenni, pláne, ha olyan bizarr dolgot mond az egyik fel, amire a másik végképp nem számít. Hiszen kinek jutna eszébe éppen akkor ezzel előjönni? Pedig vannak egészen elképesztő történetek, íme néhány!

 

„Nagyon édes volt a pasi, és a szex is szuperül sikerült. Épphogy túlvoltam az orgazmuson, amikor egyszer csak közölte, hogy van egy nyúltetem az ágya alatt. Teljesen lesokkolt, gyorsan elhúztam a csíkot."

„Eléggé érdekes volt, amikor a szex után egymás mellett fekve egyszer csak megszólal a csaj, hogy kár, hogy nem szakadt ki a gumi, mert akkor örökre magához láncolhatna."

„Egyszer egy férfi szex után közölte velem, hogy olyan meleg a vaginám, hogy szinte égette a péniszét, ő még ilyet sosem érzett."

„Nem akartam elhinni, amikor egy srác a szex után arról kezdett mesélni, hogy milyen nehéz volt a gyerekkora, sőt egyszer még egy démon is megszállta."

„A mámor után a nő hirtelen a szemembe nézett, és tök komolyan azt mondta: ' megettem az ikertestvéremet anyám méhében.'"

„A pasi éppen szex közben találta alkalmasnak közölni, hogy régen nagyon bejött neki az anyám, így most kicsit olyan, mintha vele szexelni. Egyből elillant a vágy..." 

írta a Ripost.

ÉS EZEKET

OLVASTAD MÁR?

...