Mi van, vaze?

Dobd fel az éjszakákat!

Dobd fel az éjszakákat!

Látogasd meg a velemvagy.hu oldalt!

Ha kicsit unalmas az együttlét...

Ha kicsit unalmas az együttlét...

A velemvagy.hu cool eszközökkel vár!

Próbáltad már?

Próbáltad már?

Nézz körül a velemvagy.hu oldalon...

Lássuk be, a kijárási tilalom alatt sokak élete fenekestől felfordult, beleérte a párok szexuális életét is. Az elején persze izgató volt, hogy bármikor adott volt az idő egy kis légyottra a home office alatt, hiszen egy ebédszünet vagy két online meeting közötti üresjáratba pont belefér egy gyors menet a hálószobában, a nappaliban vagy akár a zuhany alatt.

 

Viszont az első hetek varázsa egy idő után unalomba is átfordulhat, különösen ha már nincs olyan szeglete a háznak, ahol ne csináltátok volna. Nem beszélve a szinglikről, vagy azokról, akik még új kapcsolatban vannak, és akiknek ez az időszak maga a „koplalás”.

Most meg, hogy újra nyitnak a dolgok, megint minden a feje tetejére állt – vannak párok, akik már eljárhatnak dolgozni, másoknál még tart a karantén-lét…

Ha vinnétek egy kis erotikát bármelyik helyzetbe, akkor itt az ideje a tettek mezejéről egy kicsit visszalépni a kamaszos incselkedésbe: az erotikus, egymás agyát húz üzengetés, a sexting igencsak fel tudja pörgetni a felnőttes erotikát! Ebben a cikkben mutatunk néhány izgalmas ötletet erre;)

Mi az a sexting?

A sexting a sex + texting szavak összeolvadása, vagyis az, amikor pikáns, erotikus, vagy egyenesen pornográf üzeneteket küldtök egymásnak. A legtöbb pár a kapcsolat elején el-eljátszik a dologgal, majd eltelik pár év, és az sms-eitek leginkább annyiból állnak, hogy „hozz tejet a boltból hazafelé”. Pedig mennyi lehetőség van még a telefonotokban!

Ahogyan a szexben, úgy a sextingben is nagyon fontos, hogy óvatosan közelítsetek egymáshoz, először finoman, és fokozatosan legyen egyre konkrétabb a dolog. Nem mindenki szereti ugyanis, ha ajtóstul rontanak a házba. Mindenkinek máshol van az ingerküszöbe, van, aki szereti a mocskos beszédet, míg mást inkább az hoz lázba, ha virágnyelven fogalmaznak. Van, aki megelégszik egy pikáns képpel, ami inkább sejtet, mint megmutat, mások meg szeretik premier plánban látni a dolgokat. Egy visszafogottabb hölgy számára nincs sokkolóbb annál, mint egy hirtelen megjelenő dick pic (farokfotó) a telefonja kijelzőjén!

Azt is érdemes tisztázni, hogy milyen helyzetben lehet incselkedni a másikkal. A szövegeknél nagyobb a variációs lehetőség, mert a sorbanállást a boltban, vagy egy unalmas meetinget akár fel is dobhat egy kis sexting, de ha az ember a mozgólépcsőn állva kap egy képet, azt már bizony a mögötte álló is láthatja! Szép dolog a social distancing, de nyilvános helyen akarva-akaratlanul is rápillanthatnak a telefonra idegenek. Persze ha titeket pont ez dob fel, akkor hajrá, sokkoljátok a környezeteteket!

ÉS EZEKET

OLVASTAD MÁR?

...