Mi van, vaze?

Dobd fel az éjszakákat!

Dobd fel az éjszakákat!

Látogasd meg a velemvagy.hu oldalt!

Ha kicsit unalmas az együttlét...

Ha kicsit unalmas az együttlét...

A velemvagy.hu cool eszközökkel vár!

Próbáltad már?

Próbáltad már?

Nézz körül a velemvagy.hu oldalon...

Korunk egyik legjelentősebb problémája a túlhajszolt, stresszes életmód, ami negatívan hathat a szexuális együttlétre és a libidóra is, mely sok férfi és nő életében gondot okozhat. A potencianövelő, vágyfokozó készítmények hatékony megoldást nyújtanak, képesek extra teljesítményt kölcsönözni használójuk számára!

 

Több férfi és nő életében azért is jelent problémát a csökkent libidó, mert nem beszélnek róla, szégyellik vagy eltitkolják a problémát. Ez azonban hosszútávon még nagyobb problémákkal járhat. Ne engedje, hogy a potencia probléma rontson szexuális élete és így párkapcsolata minőségén. A hálószobai gondok közvetve kihatnak az élet minden területére: kevésbé tud koncentrálni munkahelyén, ingerlékenyebb lesz barátaival szemben. Elegendő azonban egy jól megválasztott termék minden említett probléma egy csapásra megoldódhat.

A vény nélkül kapható potencianövelő szereknek 2 fő típusát különböztethetjük meg:

1, Azonnali hatású készítmények

Ezeket a termékeket közvetlenül az aktus előtt kell alkalmazni és nagyjából 1 órán belül elérik a kívánt hatást. Ide az azonnali hatású készítmények közé tartoznak az alkalmi potenciafokozó termékek, a krémek és a spray formájában beszerezhető gyártmányok is.
Ezeket a termékeket azoknak ajánljuk, akiknél alkalmi jelleggel fordulnak elő kisebb merevedési zavarok, illetve, akik alkalmi jelleggel szeretnék biztosítani, hogy teljesítményük kimagasló legyen.

2, Folyamatos szedést igénylő készítmények

Ezek a szerek általában étrend-kiegészítők, melyek folyamatos, kúraszerű alkalmazás mellett fejtik ki potencianövelő hatásukat. Potencianövelés mellett általános vitalizáló hatásuk is van, azaz nem csak a potenciára, hanem az általános közérzetre és az állóképességre is pozitívan hatnak. A készítményeket tehát nem csak abban az esetben ajánljuk, ha rendszeresen észreveszi magán a potencia különböző szintű zavarait, hanem akkor is, ha szeretné magát fittebbnek, energikusabbnak érezni a mindennapok során. A rendszeres alkalmazást igénylő termékek gyorsítják a regenerálódást fizikai testedzések és együttlétek után egyaránt. Így használatukkal aktívabbá válhat nemi élete.

Potencianövelő krémek

Olyan készítmények, melyek segítségével alkalmilag, külsőleg tudja hatékonyabbá tenni merevedését és jöhet létre a keményebb erekció. Az erekció krémek alkalmazása során a pénisz ereibe jobban tud áramolni a vér és így segítik ezek a termékek a keményebb és hosszabban tartó merevedést. Abban az esetben megfelelőek, ha állandó partnerrel rendelkezik. Nem ajánlatosak, ha gyakran váltogatja a partnereit, mert a kenőcs használatakor nem használható óvszer. Főként zsíros állaguk miatt, ami az olaj alapú síkosító gélekre emlékeztetnek. A kenőcsök és krémek megsérthetik az óvszer felületét

-Előnyök:

 • Lényegesen erősíti az erekciót
 • Szinte azonnal hat

-Hátrányok:

 • Megsértheti az óvszer felületét, használata anélkül ajánlott
 • Nem megfelelő felszívódás esetén, hatással lehet a hölgypartnerre
 • Nem gyakorol hosszantartó hatást

Potencianövelő spray

A magömlést késleltető készítmények a hölgypartnernél is érzéketlenséget okozhatnak. Így a nő nem biztos, hogy eléri az orgazmust. A hímvessző érzéketlenségére a legmegfelelőbb a spray és óvszer kombinációjának a használata, amit a krémről és a kenőcsről nem mondhatunk el. A hímvessző spray-k ugyanis vizes alapúak, így nem áll fenn az óvszer károsodásának a veszélye. Ha merevedésre való spray-t használ, akkor gyorsabban regenerálódik a hímvessző szex után. Ennek köszönhetően több egymás utáni aktust meg lehet ismételni. A merevedést erősítő krémeket és kenőcsöket viszont ebben az esetben nem ajánljuk. Ugyanis nem tartalmaznak olyan anyagokat, amelyek a nemi aktus utáni regenerációt meggyorsítanák.
Mivel a spray-k vízbázisúak, ezért használatukat tekintve, síkosítóként is funkcionálhatnak, viszont egy síkosítóval ellentétben nedvesség tartalma elenyésző, így hosszú távú síkosítóként való használata nem ajánlott.

-Előnyök:

 • Óvszerrel és anélkül is használható
 • Gyorsan felszívódik
 • Gyorsabb regenerálódást biztosít aktusok után

-Hátrányok:

 • Van aminek hatása elenyésző, vagy egyáltalán nincs
 • Hosszútávon, nem váltja ki a síkosító használatát

Potencianövelő csepp

Potencianövelő cseppek fajtái: legfőképpen a spanyol cseppek, elixír cseppek. A cseppekből könnyen készíthetőek vágyfokozó italok, csak néhány csepp a készítményből és máris kész a nemi vágykeltő, azaz afrodiziákum. A vágyfokozó illóolaj, vagy olajok már ritkábbak, de azok is hasznosak lehetnek, főleg a relaxáció végett. Készítmények mindegyike természetes összetevőkből áll össze. A gyógynövényi összetevőknek köszönhetően a vágykeltők használata közben kellemetlen mellékhatások nem jellemzőek. Az aktus előtt nagyjából fél órával csepegtessen készítményenként eltérő, legtöbbször 10-15 cseppet a nyelve alá, vagy keverje el a cseppeket egy kevés folyadékban és fogyassza el. Az alkalmazást követően rövid időn belül, nagyjából 30 perc elteltével már élvezheti is a készítmények libidóra gyakorolt jótékony hatását.

-Előnyök:

 • Intenzívebben élheti át az orgazmus élményét
 • Könnyebben megszabadulhat gátlásaitól
 • Gyorsabban érheti el az orgazmust
 • Folyadékba csepegtetve is kifejti hatását

Potencianövelő tabletták/kapszulák

A leggyakoribb potencianövelő termékek kapszula formában érhetőek el. Általában folyamatos, kúraszerű alkalmazás mellett fejtik ki potencianövelő hatásukat, de léteznek alkalmi, szinte azonnal, 1 órán belül ható készítmények is. Potencianövelés mellett általános vitalizáló hatásuk is van, azaz nem csak a potenciára, de az általános közérzetre és az állóképességre is pozitívan hatnak. Potencianövelő készítmények szedése nem csak abban az esetben ajánlott, ha rendszeresen észreveszi magán a potencia különböző szintű zavarait, hanem akkor is, ha szeretné magát fittebbnek, energikusabbnak érezni a mindennapok során.
A rendszeres alkalmazást igénylő termékek gyorsítják a regenerálódást fizikai testedzések és együttlétek után egyaránt. Így használatukkal aktívabbá válhat nemi élete.

-Előnyök:

 • Javítja a közérzetet és energikusabbá tesz a minden napi életben
 • Könnyen bevehetőek
 • A kapszula formában elérhető potencianövelők vízben is elkeverhetők
 • Növelik a pénisz vérbőségét
 • A magömlés idejére is jótékonyan hat

-Hátrányai:

 • Nem ajánlott szívbetegeknek és magas vérnyomással, érrendszeri problémákkal küszködőknek
 • Allergia az összetevők valamelyikére

Amennyiben egy termék nem 100%-os gyógynövénytartalommal rendelkezik, illetve kétes eredetű forrásból származik, annak előre nem látott mellékhatásai lehetnek.

ÉS EZEKET

OLVASTAD MÁR?

...