Mi van, vaze?

Dobd fel az éjszakákat!

Dobd fel az éjszakákat!

Látogasd meg a velemvagy.hu oldalt!

Ha kicsit unalmas az együttlét...

Ha kicsit unalmas az együttlét...

A velemvagy.hu cool eszközökkel vár!

Próbáltad már?

Próbáltad már?

Nézz körül a velemvagy.hu oldalon...

Nemcsak a nők sajátja a többszörös orgazmus, ugyanis a férfiak is képesek lehetnek rá. Az úgynevezett száraz orgazmus akkor következhet be, ha nem szűnik meg az izgalmi állapot. Elmondjuk, hogyan lehetséges ez!

 

A száraz orgazmusról:

A férfiorgazmus nem feltétlenül jelent egyet a magömléssel, vagyis bekövetkezhet nélküle is, ezt hívják száraz orgazmusnak. Kétféle módon is átélheti a párod: az egyik lehetőség, hogy az intim, azaz PC-izmait használva jut el a csúcsra, ez egy ősi taoista módszer, amely tanulható. A másik módja, ha az első orgazmust követően újra sikerül elérnie a gyönyör legmagasabb fokát. Mindkét esetben azonban csakis akkor jöhet létre a többszörös orgazmus, ha a férfiasság változatlanul merev állapotban marad.

A taoista módszer elsajátítása:

A taoista módszer lényege, hogy a párod képes legyen tudatosan irányítani a magömlést. Ehhez gyakorolhat úgy, hogy önmaga kényeztetése során, amikor már érzi az orgazmus közeledtét, egyszerűen megfeszíti az intim izmait. Kezdetben rásegíthet a reflexszerű ejakuláció visszatartásra a gát megnyomásával is, amely a here és a végbélnyílás között található: erre kell nyomást kifejtenie akkor, ha gyönyört érez. A módszer megtanulása az izgalomba hozás, a feszítés, majd a gát nyomásának ismétlésén múlik. Elegendő gyakorlással a férfi már pusztán az intim izmok összehúzásával is képes lesz befolyásolni a testét.

ÉS EZEKET

OLVASTAD MÁR?

...