Mi van, vaze?

Dobd fel az éjszakákat!

Dobd fel az éjszakákat!

Látogasd meg a velemvagy.hu oldalt!

Ha kicsit unalmas az együttlét...

Ha kicsit unalmas az együttlét...

A velemvagy.hu cool eszközökkel vár!

Próbáltad már?

Próbáltad már?

Nézz körül a velemvagy.hu oldalon...

Gondolkoztál már azon, hogy miben lesz más és miért változik meg más párok kapcsolata és szerelme egy év elteltével? Íme, néhány ok, amire mindenkinek figyelnie kell!

Másnak látod, másnak lát, valami, ha észrevétlenül is, de megváltozott. Eddig talán észre sem vetted. Ha már ti is átléptétek a bűvös egy éves határt, az alábbi pontok közül több is ismerős lehet.

1. Bizonyos furcsa szokásai kezdenek idegesíteni

Az elején még egyáltalán nem zavart, ha az üres tejes dobozt vagy üdítős üveget visszatette a hűtőbe, de mostanában egyre többször kapod magad azon, hogy ezzel az őrületbe kerget. És még bele is iszik…  Miért nem használ poharat? És egyáltalán sem a tej, sem az üdítő nem szexi a bajuszán!

2. A szerelmedből  a legjobb barátod lett

Minden nap szex? Ez még az elején volt! Egy év után a kapcsolat a gyors vibrálásból lelassul, és már nem annyira a szerelem, a szerelmi élet van előtérben, mint a lelki összetartozás. A szerelmesek szép lassan egymás barátaivá vállnak, akik olyan jól ismerik egymást, hogy bármikor képesek befejezni egymásmondatait. Ez csodás! De azért vissza kellene csempészni az első idők szerelmes, szexi élményeiből is!

3. Nem akar már mindig mély benyomást tenni rád

Szomorú, de igaz: egy év elteltével a legtöbb nőről lekerül a szexi fehérnemű és a vadító parfüm, ahogy a párjuk sem akar már őket mindig, minden pillanatban elbűvölni, meghódítani. Ne csak különleges alkalmakra viselj szexi fehérneműt, gondold azt, hogy még az elején vagytok és szeretnéd meghódítani őt!

4. Apró kis semmiségek

Egy év elteltével már a legtöbben nem akarják tudni, hogy nem szorult-e petrezselyem a foguk közé a közös vacsora alatt, ahogy azt sem tartják fontosnak, hogy a szemöldökük mindig, minden nap formára legyen szedve. Pedig… Ezek az apró dolgok is nagyon fontosak a szerelem megőrzéséhez.

5. Előjáték Hol van az már…

Míg egy évvel ezelőtt volt lépésről lépésre haladtatok a beteljesülés felé (hosszas, szenvedélyes csókolózás, egymás élvezetes vetkőztetése, stb.) , mára már a szex egy turbó változatát űzitek. Pedig ha kimondjátok, ha nem, előjátékra mindkettőtöknek szüksége van!

6. Otthonülővé váltok

Romantikus séta, izgalmas program, közös buli a haverokkal? Ó, nem. Egy év elteltével legtöbbször a kanapén ültök és bámuljátok a tévét. A lusta tévézés többnyire izgalommentes – márpedig izgalom nélkül előbb utóbb elillan a szerelem.

7. Néhány felszedett kiló nem számít

Legalábbis azt gondolod. Bezzeg téged már kezd zavarni a rajta lévő felesleg, és hogy nem töri magát már az edzőteremben, mint a kapcsolatotok elején, amikor még annyira tetszeni akart neked. Ne feledd, mindez fordítva is igaz!

8. Neki is jó volt? Á, mindegy!

Hol van már az az idő, amikor szex után boldogan fekszetek egymás mellett, és azon gondolkozol, vajon a párodnak is olyan jó volt-e a

szex

, mint neked. Valld be, előfordul néha, hogy amolyan a kapcsolattal együtt járó „kötelezettségként” éled meg a szeretkezést! És a kedvesed? Tegyél ellene!

 

ÉS EZEKET

OLVASTAD MÁR?

...