Mi van, vaze?

Dobd fel az éjszakákat!

Dobd fel az éjszakákat!

Látogasd meg a velemvagy.hu oldalt!

Ha kicsit unalmas az együttlét...

Ha kicsit unalmas az együttlét...

A velemvagy.hu cool eszközökkel vár!

Próbáltad már?

Próbáltad már?

Nézz körül a velemvagy.hu oldalon...

8. Ollózás

Háton fekve dőlj egy picit az egyik oldaladra, a felül lévő lábadat pedig amennyire tudod, emeld a levegőbe. Most jöhet a pasid, aki térdelő terpeszben helyezkedjen el az ágyon, lent lévő lábad fölé, így könnyen be tud hatolni, és ha elkapja a fent lévő lábadat, még a mozgásodban is tud segíteni.

 

7. T-pozitúra

Neked itt is feküdnöd kell, méghozzá az oldaladon. A pasid térdeljen eléd, nyissa szét a lábaidat terpeszbe addig, amíg fordított T betű alakot nem veszel fel. Pontosabban a fekvő testrészed a T betű teteje, a levegőben lévő lábad pedig a szára. Utóbbit majd a pasid keze vagy a teste fogja megtámasztani.

6. Bölcső

Ezt a pozitúrát részben a talajon, részben az ágyon és részben a levegőben ringva tudjátok megcsinálni. Te karral könyökölj fel az ágy szélére úgy, hogy a lábaid a talajon maradnak. Amennyire tudod, emeld meg a csípőd, és már jöhet is térdelő pózban szemből a pasid.

5. Kanál póz

Ez a legjobb póz az ébredés utáni, lustálkodós szexhez. Feküdj az oldaladra, a pasid hátulról szorosan bújjon hozzád, felvéve ugyanazt a pózt és már kezdődhet is a lassú, szerelmeskedős kis reggeli szex.

4. A 69-es

A klasszikus 69-es póz amennyire kényes és rákészülést igénylő, annyira jól is tud esni mindkét félnek. Ebben a pozitúrában a pasi a hátán fekszik, a nő pedig fordítva ráfekszik, így egyszerre tudjátok egymást orálisan izgatni, kielégíteni. És minél jobban csinálja egyik a másiknak, a másik is annál jobban fogja csinálni az egyiknek. Figyeld csak meg!

3. Misszionárius

Ez az egyik legismertebb és a legnépszerűbb póz. De még nem a legjobb! Viszont mindenki meg tudja csinálni, mindenki szereti és mindenkinek jó is. Ennél neked kell hanyatt feküdnöd, lábaidat széttárva, amik közé érkezhet a pasid, aki egy kis kézrásegítéssel gyorsan be is tud hatolni. Nagy előnye, hogy közben látjátok egymást és szorosan, összebújva, együtt tudtok a csúcsra jutni.

2. Kutyapóz

A dobogó második helyét a szintén mindenki számára ismert kutyapóz kapta. Ebben neked négykézláb kell elhelyezkedned, mintha kutya lennél (az ágyon vagy a talajon, ahol akarjátok, de az ágyon kényelmesebb lesz), a pasid pedig mögéd térdel és onnan hatol be.

1. Az igazi lovaglópóz

A felmérés szerint a megkérdezett emberek szerint a legjobb szexuális pozitúra a klasszikus lovaglópóz. Ez az, amikor a férfi a hátán fekszik, te pedig guggolva hatolsz be és veszed át az irányítást. Ez neked is jó, mert úgy mozogsz, ahogy neked is jó és a pasidnak is, mert hidd el, tényleg imádják a férfiak, ha mi irányítunk. Ilyenkor is.

ÉS EZEKET

OLVASTAD MÁR?

...