Mi van, vaze?

Dobd fel az éjszakákat!

Dobd fel az éjszakákat!

Látogasd meg a velemvagy.hu oldalt!

Ha kicsit unalmas az együttlét...

Ha kicsit unalmas az együttlét...

A velemvagy.hu cool eszközökkel vár!

Próbáltad már?

Próbáltad már?

Nézz körül a velemvagy.hu oldalon...

Húzz ki egyet idén a szex bakancslistádról!

Ha még nincs hancúr bakancslistád, akkor azonnal pótold, mert sokkal izgalmasabbá teszi a szexperceket, ha beleviszel egy kis kalandot is. Ha pedig már évek óta csak gyűjtögeted a huncut kívánságokat, akkor idén mindenképpen pipáljatok ki egyet (vagy az összeset!) a pasiddal.

 

Ne kritizálj!

Ne csak a saját testedet szeresd és fogadd el, hanem másokat is. A szakértők szerint ugyanis, ha folyamatosan kicikizel valakit a testalkata miatt, az rád is hat és csak rosszabbul fogod érezni magad tőle. Igen, még az ágyban is.

Semmi figyelemelterelés

És most a telefonodra gondolunk! Vezess be egy új szabályt: tilos elektronikus készüléket bevinni a hálószobába. Ezzel eléred, hogy az ágyba bújásnál elkezdjetek beszélgetni és szépen átforduljon az este egy hosszú és szexi előjátékba.

Számolj le a rutinnal

Tartós kapcsolatban simán becsúsznak időszakok, amikor csak a jól megszokott módon közeledtek egymáshoz, mert már ismeritek a tuti módszert. De pont ettől tud ez elég gyorsan unalmassá válni, szóval 2021-ben rázd meg magad és közelíts máshogy a szerelmedhez és a szexhez is! Emlékezz vissza, milyen volt a legelején, szervezzetek minőségi progikat (egy társasozós-nevetgélős este is szuper), hogy ne csak a társadként lásd a pasid, hanem a legszexibb szeretőként is.

Aludjatok meztelenül

Plusz bújjatok is össze szorosan. Most egyébként is tél van, elég csak néhány fokkal lejjebb csavarni a hőmérsékletet, hogy a szexkedvetek azonnal megjöjjön. El tudsz képzelni izgatóbbat, mint a szerelmed meztelen bőrének tapintását? Ha most azt gondolod, hogy igen, akkor mindenképpen ez legyen a szex fogadalmad, mert sokkal hatékonyabb ez a trükk, mint hinnéd.

Hozd hangulatba magad

Ne csak az alvásod szent helyeként kezeld a hálószobád, ami tele van plüssállatokkal és cuki pizsamákkal, hanem a közös játszóteretekként is. Ha most nagyon nem ilyen a stilója, szerezz be illatos gyertyákat, masszázsolajat, selymes ágyneműt vagy bármit, amitől megjön a kedved egy kis összebújáshoz. Garantáltan szexben gazdag lesz az új év, ha kéjlakká varázsolod a hálót.

ÉS EZEKET

OLVASTAD MÁR?

...