Mi van, vaze?

Dobd fel az éjszakákat!

Dobd fel az éjszakákat!

Látogasd meg a velemvagy.hu oldalt!

Ha kicsit unalmas az együttlét...

Ha kicsit unalmas az együttlét...

A velemvagy.hu cool eszközökkel vár!

Próbáltad már?

Próbáltad már?

Nézz körül a velemvagy.hu oldalon...

Sokan vannak, akiknek egyetlen orgazmus is bőven elég hancúrozás közben, mások viszont inkább begyűjtenének még néhány O-strigulát, mielőtt véget ér a menet. Mindannyian különbözünk, a férfiak és a nők főleg – többek között azért, mert a csajok nagyobb valószínűséggel tapasztalhatják meg a többszörös orgazmust.

 

Az egész az evolúció miatt van, ami adott némi előnyt a női nemnek: mi ugyanis hamarabb tudunk „felépülni” a csúcs után. Ezt egyébként refrakter periódusnak hívják, amikor nem lehet több ingert kiváltani, mivel a tested olyan neurotranszmittereket küld, amik stabilizálják az orgazmus által felborított egyensúlyt. Ez az időszak a férfiaknál hosszabb, míg a nőknél akár néhány másodperces is lehet, ezért már hamarabb készen állsz a következő nagy O-ra.

De nemcsak a többszörös orgazmust tudod emiatt könnyebben elérni, hanem a nővérét, a halmozott orgazmust is. Ez azt jelenti, hogy az egy ágytorna alatti csúcsokat nem választja el egymástól néhány perc, hanem gyakorlatilag folyamatosan élvezel: mielőtt véget érne az első O, már jön is a következő hullám. Utóbbit nyilván kicsit trükkösebb elérni a többszörös orgazmusnál – hasonlóan a női ejakulációhoz –, de gyakorlat teszi a mestert

És hogy pontosan mennyi is az annyi? A nők egy menet alatt akár 5-ször is elélvezhetnek, de egyes tanulmányok szerint ez a szám akár magasabb is lehet!

ÉS EZEKET

OLVASTAD MÁR?

...