Mi van, vaze?

Dobd fel az éjszakákat!

Dobd fel az éjszakákat!

Látogasd meg a velemvagy.hu oldalt!

Ha kicsit unalmas az együttlét...

Ha kicsit unalmas az együttlét...

A velemvagy.hu cool eszközökkel vár!

Próbáltad már?

Próbáltad már?

Nézz körül a velemvagy.hu oldalon...

Legyen szó tartós párkapcsolatról vagy akár egy rövidtávú kalandról, a jó szex igenis fontos. Ha meg akarunk őrizni és jól akarunk működtetni egy szexuális kapcsolatot, akkor nem elég rutinosan követnünk az eddig beváltakat, mert minden nő más és más. Nézzük, mire érdemes figyelnie a pasiknak szex közben, ha jót akarnak maguknak, és persze főként nekünk!

 

1/5 Dicsérő szavak

Semmi sem indít be jobban egy nőt, mint ha a partnerétől azt hallja, mennyire kívánatos és dögös. Mivel a női agy igen bonyolult szerkezet, ezért nem elég kihangsúlyozni, hogy mennyire formásak az idomaink, hanem szükségünk van arra is, hogy tetőtől talpig imádva legyünk úgy, ahogy vagyunk.

Tehát nem elég csak a külsőnket méltatni, a belső értékeink ugyanolyan fontosak számunkra, és akkor van nyert ügye egy pasinak, ha érezzük, hogy tényleg értékel és akar minket.

2/5 Ha megkérdezik, mit akarunk

Mivel mi, nők általában túlagyalunk mindent, ezért néha nehezen engedünk fel szex közben. A férfinek nagyon fontos feladata, hogy odafigyeljen az apró jelekre, és merjen kérdezni tőlünk.

Tetszik-e, amit csinál? Mit csináljon, hogy jó legyen? És még sorolhatnánk. Semmi nem indít be minket jobban, mint az, ha érezzük, figyelnek ránk.

Senki sem gondolatolvasó, nem tudhatja, hogy a másik éppen milyen hangulatban van és mi az, amire érzékenyebben reagál. Ha éppen valami nem úgy megy, nem baj, hiszen lehet rajta változtatni. És annál nincs is szexibb és bátrabb dolog, mint megkérdezni, mit akar a másik.

3/5 Suttogás a fülbe

A dicsérő szavakból sosem elég! Nem csak szex előtt, de szex közben is imádjuk hallani, mennyire szexik és kívánatosak vagyunk. Pláne, ha ezt még suttogó, mély, dögös hangon mondja a pasi!

Mert szex közben is hajlamosak vagyunk azon agyalni, hogy éppen most jól nézünk-e ki, a másik eléggé kívánatosnak talál-e minket stb.

Nem szabad minket kétségek között hagyni, ha folyamatos visszajelzéseket és bókokat kapunk, akkor sokkal magabiztosabban érezzük magunkat az ágyban, és a hála sem marad el!

4/5 Még több előjáték

A férfiak sokkal könnyebben és gyorsabban képesek izgalomba jönni, mint a nők, és gyorsabban is képesek elmenni.

Persze, néha belefér egy-egy gyors menet a hétköznapok sűrűjében, de a nők általában azért sokkal jobban szeretik a hosszú, elnyújtott és érzéki szexet. És ha még időnk is van egymásra, akkor miért is rohannánk?

Ráadásul a hosszú előjáték ékes bizonyítéka annak, hogy a pasi tényleg el akar minket juttatni a csúcsra, és nem csak magának szeretne örömet szerezni.

5/5 Segédeszköz használata

Egyáltalán nem kínos néha egy-egy trükköt, segédeszközt bevetni annak érdekében, hogy egy férfi örömet szerezzen nekünk.

És itt most nem kell semmi durvára gondolni, nem a pasikat akarjuk helyettesíteni vagy nem azt mondjuk, hogy nem elég jó a „sima” szex.

Szimplán csak annyi, hogy néha a dupla élvezet sokkal jobb. És az a pasi, aki tényleg azt akarja, hogy a párjának jó legyen, nem fog azzal törődni, hogy éppen kikötözve szeretnéd vagy egyéb kényeztető segédeszközt is bevetnél.

 

írta Sebestyén Sára

Bien.hu

ÉS EZEKET

OLVASTAD MÁR?

...