Mi van, vaze?

Dobd fel az éjszakákat!

Dobd fel az éjszakákat!

Látogasd meg a velemvagy.hu oldalt!

Ha kicsit unalmas az együttlét...

Ha kicsit unalmas az együttlét...

A velemvagy.hu cool eszközökkel vár!

Próbáltad már?

Próbáltad már?

Nézz körül a velemvagy.hu oldalon...

1. Rita, 25 – Igéző szemek

A sporttáborban egyedül maradtunk az akkori barátommal edzés után a tornateremben és misszionárius pózban adtunk az élvezeteknek. Éppen előrehajtottam a fejem, mikor ő kihúzta és szemen élvezett. Mikor félvakon botorkáltam zsebkendőért és megtöröltem az arcom, az első dolog amit láttam, az edzőm dühös arca volt.

 

2. Levente, 26 – Szülinapi meglepetés

A születésnapom volt és vacsora után a családommal és a barátnőmmel leültünk megnézni a kedvenc filmem. Kicsit furcsállottam, hogy nem kaptam tortát, de volt sok másféle süti így nem nagyon érdekelt. A szüleim és a húgom elmentek lefeküdni, mi pedig a barátnőmmel elkezdtünk szexelni. Éppen kiskifli-nagykifli pozícióban voltunk, mikor arra lettem figyelmes, hogy kivilágosodik a szoba. Apám, anyám és a húgom jöttek a gyertyával teli tortával, a happy birthdayt énekelve. Miközben én tövig a barátnőmben voltam.

3. Soma, 18 – Veszélyes vizeken

A barátnőmmel a zuhanyzóban csináltuk: ő a falhoz lapult, én pedig hátulról dolgoztam. Az egyik lökés előtt azonban pozíciót váltott, aminek eredményeképpen teljes erővel a csempézett falnak mentem a „faltörő kosommal”. Üvöltöttem a fájdalomtól, a péniszem egy hétig lila volt, azt hittem, sosem leszek képes többé használni.

4. Hajni, 32 – Lágy ágy

Az exemék nyaralójában voltunk és a szenvedélyes hancúr következtében óriási robajjal szétesett alattunk az ágy. A szülei lélekszakadva rohantak fel azt hitták, valaki leesett valahonnan, mi pedig szégyenkezve takargattuk magunkat a lepedővel. Szerencsére tudtunk nevetni a helyzeten.

5. Barnabás, 24 – A pletyka

Az első barátnőmmel úgy lettünk egymáséi, hogy még mindketten szüzek voltunk. Én 15 éves voltam, ő 16, átjött és mondta hogy kapott pénzt a szüleitől, hogy kimenjünk a strandra. A strandból végül nem lett semmi, csak egy izgulós első szex. Mikor végeztünk, láttam, hogy a nadrágjából a pénz kiesett az ágyra, összeszedtem amíg öltözködött és odaadtam neki. Elpirult, el sem vette, hanem szó nélkül elrohant.

Nem értettem a dolgot, egy kicsit később ráírtam, hogy „ennyire rossz volt?”. Semmi válasz. Este írtam neki, hogy még a pénzét is itthagyta, mire egyből hívott. Mint kiderült, ő nem vette észre hogy a pénz kiesett a zsebéből, hanem azt hitte, én fizetni akarok neki a szexért! És ezt addigra már az összes barátnőjének elmesélte sírva. Végül kibékültünk és mindenkivel tisztázta a helyzetet, de ez a sztori egész gimi alatt kísértett.

6. Alexandra, 33 – Piszkos kirándulás

Az egyik exemmel egy meleg, őszi napon a hegyekben kirándultunk. Nem járt arra senki, szépen sütött a nap, ezért leterítette a kabátját és nyomtunk egy gyorsmenetet az avarban. Mikor végeztünk, mindketten elkezdtük érezni a bűzt. Kiderült, hogy valami állati ürülékbe sikerült jól belehemperegnünk. Végig bűzlöttünk a hazaúton.

7. Roland, 27 – Kockázatos játékszer

A volt barátnőmnek támadt az az ötlete, hogy miközben pettingelünk, használjam rajta a kedvenc kis elektromos dildóját. Ez egy olyan szerkezet volt, ami alul megcsavarva erősebbre rezgésre váltott, még egyet csavarva kikapcsolt és még egyet csavarva lepattant a tövénél, hogy elemet tudj benne cserélni.

Én ezt persze nem tudtam és az első túlcsavarásnál azt történt, hogy a játékszer töve a kezemben maradt, a másik fele pedig a barátnőmben. Nagyon kiakadt, őrjöngött, hogy mi lesz, nem mehetünk orvoshoz, mert az anyja megtudja és megöli, teljes pánikban volt. Végül az apja szerszámosládájában találtam egy kúpos fogót és nagy nehezen ki tudtam húzni belőle. Azóta sem nyúltam szexjátékszerhez, nem is értem, hogy lehet ilyen veszélyesre gyártani ezeket.

8. Maja, 30 – Ó, Nagyi

Tini voltam és akkoriban kezdtem felfedezni, hogy a lányokat szeretem. Az egyik osztálytársammal, Brigivel a szobájában tanulás közben elkezdett vándorolni a kezem és neki nem volt ellenére, sőt. A szőnyegen feküdtünk összegabalyodva és éppen kezdtem volna levenni a melltartóját, mikor egy vékony hangot hallottunk. „Lányok, ti meg mit műveltek?” A nagymamája állt. Brigi lefagyott, én meg lazán bemondtam, hogy Callanetics-et gyakorlunk. A mai napig alig hiszem el, de bejött és a nagymamája megdicsért minket, hogy ilyen szépen sportolunk.

 9. Gellért, 23 – Kutyadolgok

Egy buli után felmentem egy lányhoz, aki nagyon aranyos volt, de a kiskutyája kevésbé. Mikor petting közben a hideg orrát a fenekemhez nyomta és ott szaglászott, kizártuk, reggel mégis arra keltem, hogy ott alszik köztünk az ágyban. Csendesen felöltöztem és készültem kisurranni, mikor az előszobában összefutottam a lány lakótársával. A csaj hűvösen közölte, hogy a használt gumit a kutya a konyha közepére vitte és legyek kedves feltakarítani. Borzasztó kínos volt.

10. Linda, 32 – Ho-ho ho horgászok

Az akkori pasimmal a Dunaparton sétáltunk este, mikor úgy gondoltam, meglepem egy kicsit. Szoknyában voltam, megálltam előtte és szexin, lassan lehúztam a bugyimat, majd odadobtam neki. Vigyorgott és a vállam felett elnézve azt mondta: „Látnod kellene a horgászbácsi arcát.” Mint kiderült, közvetlen mögöttem egy öreg bácsi pecázot békésen és tátott szájjal bámult minket. Sikítva rohantam be a susnyásba, a barátom pedig szakadt a röhögéstől. 

ÉS EZEKET

OLVASTAD MÁR?

...