Mi van, vaze?

Dobd fel az éjszakákat!

Dobd fel az éjszakákat!

Látogasd meg a velemvagy.hu oldalt!

Ha kicsit unalmas az együttlét...

Ha kicsit unalmas az együttlét...

A velemvagy.hu cool eszközökkel vár!

Próbáltad már?

Próbáltad már?

Nézz körül a velemvagy.hu oldalon...

Az egész akkor kezdődött, amikor összeházasodtunk, évek óta együtt voltunk már előtte. Nem volt prűd, de konzervatívan öltözött, annyira szerette a szexet, mint én, és bármikor szerepjátékozhattunk, amikor csak megkívántam egy kis perverz szexet, csak annyit kellett tennem, hogy megparancsoltam neki.

 

Volt egy engedelmes oldala, amelyet véletlenül fedeztünk fel, és kiderült, hogy mindketten élveztük, de csak a hálószobában.

Az utolsó ruhainkat viseltük, mert a mosógépünk tönkre ment, és a szerelő csak 3 nap múlva jött volna. Szombat volt, ezért úgy döntöttünk, hogy elmegyünk egy mosodába, és öltözködés közben azt mondta nekem, hogy nincs tiszta fehérneműje, csak mosolyogtam. Felvettem egy régi rövidnadrágot és egy pólót, ő felvett egy hosszú polót, más nem volt rajta.

Amikor az önkiszolgáló mosoda felé hajtottunk, megkérdezem, mi a baja, és azt mondta, hogy olyan furán érzi magát, ahogy meztelenül van a ruha alatt, azt mondtam, hogy szexinek tűnik, és nem kell aggódnia miatta. Bementünk a mosodába, ami üres volt, sóhajtott egy kicsit, mintha örülne, hogy üres. A ruhákat a mosoda hátsó részébe vittük, ahol a gépek vannak, valahányszor lehajolt, megmutatta a punciját és a seggét, figyeltem, és nagyon beindított. A porno filmek is így kezdődnek.

Úgy döntöttem hozok nekünk egy kis harapnivalót az automatából. Amikor visszjöttem láttam egy srácot, aki őt nézte, ahogy én néztem korábban. Visszatértem az asztalhoz, megköszönte a szódát, és odasúgtam neki, hogy van egy rajongója, zavartan nézett ki, amikor mondtam, hogy a srác figyelte őt, elpirult, de nem csukta össze a lábát, és észrevettem, hogy a mellbimbói is kemények lettek.

Ahogy hazafelé tartottunk, elmondtam neki, hogy mennyire beindított a dolog, és ez olyan szexi volt, azt mondta ő is élvezte, hogy figyelték. Amikor hazaérünk, azonnal mögé álltam, felhúztam a ruháját, és hátulról megbasztam, és a fülébe súgtam, csak gondolja, hogy az a srác a mosodából dugja.

Miután kijött a zuhanyból, beült az ölembe, és azt mondta, hogy a másik férfi valóban beindította, és észrevette, hogy ez engem is bekapcsol, ezért lecsatolta a nadrágomat és elkezdett játszani a farkammal. Úgy szopott le mint még soha korábban….

Vacsorát ettünk, és néhány ital után, szoknyát és pólót viselve leült, és észrevettem, hogy nincs rajta fehérnemű. Azt kérdezem tőle, hogy ez valami új megjelenés-e neki, elkezdett játszani a puncijával. Felálltam bementem a szobánkba, és hoztam neki egy nagy fekete vibrátort, amit azonnal nyalogatni kezdett, mondván, szeretném-e látni, hogy fekete szeretője megbassza a punciját. Általában csak részegen beszél piszkosul, de most nem kellett hozzá ital neki….

Felhívtam a munkahelyén, és elmondtam, hogy lefoglaltam a vacsorát és az italokat egy előkelő szállodában, és mivel péntek volt, éjszakázhattunk ott. Elérkezett a péntek, és amikor öltözködünk, mosolyogott, miközben olyan ruhát választott, amely mindkét oldalán fel van hasítva és a combja feléig ér, amikor leül alig takarja el a punciját.

Vacsoránál, Jacket és kólát kért, meglepődtem, mivel nem iszik kemény alkoholt olyan gyakran, de amikor ezt megteszi, azt jelenti, hogy egy kicsit vadulni akar a hálószobában. Kissé becsiccsentve, azt mondja, el kell mennie a mosdóba, és miközben feláll, megvillantja fenekét a velünk szemben lévő asztalnál ülő két srácnak. Megvárták, amíg elmegy, és mindketten újjukkal jelezték, hogy tetszett nekik amit láttak.

Az asztalnál maradtunk, és tovább iszogattuk, amikor az egyik srác odalép hozzá, bemutatkozik Jack néven, és megkérdezi, táncolhat-e a feleségemmel, ránéztem, és megkérdeztem, akar-e vele táncolni. Mosolygott, és azt mondta, amikor a táncparkett felé fordult, hogy csak hétvégén vagyunk itt, és biztosan értékelik, hogy táncolhatnak vele. Mondtam a srácoknak titokban, hogy a szállodában szállunk meg, és ha akarják, folytathatjuk a bulizást, csak kb. 10 perc után kövessenek minket a szobába.

Bekötöttem a feleségem szemét és az ágyra fektettem meztelenül, mondtam neki hamarosan jövök és megbaszom.

Megjöttek a srácok, akik amint meglátták vetkőzni kezdtek, az egyik gyorsan rá mászott.

Nyögött a feleségem, mintha ez lenne a legjobb dolog a világon, Jack elkezdte bele tolni a farkát. Még mindig nem vette észre a feleségem, hogy nem én vagyok, azt hiszi, hogy engem szop, és a vibrátor van a puncijában. Azt mondja, hogy szereti, ha két fasz dugja, hirtelen megdermedt, lehúzta a maszkját, rám nézett, mosolygott fasszal a szájában, és tovább szopta az idegen faszt.

Jack baszta, úgy hogy minden alkalommal felnyögjön, amikor a farkát belenyomta, megragadta a cicijét, és csipkedni kezdte a mellbimbóit. Hirtelen a másik srác kihúzza a szájából a farkát, és azt mondta, hogy az arcára akar élvezni. A feleségem azonnal mondta, hogy csak rajta. Az egyik baszta miközben a másik hatalmasat élvezett az arcára.

Jack a látványtól nem bírta sokáig és a nőbe élvezett vörös arccal. Felöltöztek és elmentek, mi még hancúroztunk a feleségemmel szinte egész éjjel. Az egyik legjobb esténk volt.

ÉS EZEKET

OLVASTAD MÁR?

...