Mi van, vaze?

Dobd fel az éjszakákat!

Dobd fel az éjszakákat!

Látogasd meg a velemvagy.hu oldalt!

Ha kicsit unalmas az együttlét...

Ha kicsit unalmas az együttlét...

A velemvagy.hu cool eszközökkel vár!

Próbáltad már?

Próbáltad már?

Nézz körül a velemvagy.hu oldalon...

Rövid történet arról, ahogy 3 srác pillanatok alatt megbaszta a feleségemet egy kocsmában!

Egy este, a floridai nyaralás közben, úgy döntöttünk, hogy megállunk egy helyi kocsmában a motel mellett, ahol megszálltunk.

 

Nagyon zsúfolt volt. Faltól falig emberek voltak, nehéz volt eljutni a pulthoz, hogy italt rendelhessek. Ahogy megpróbáltuk felhívni a csapos figyelmét, egy srác aki épp rendelt, segített nekünk.

Rendeltünk és beszélgettünk az utazásunkról, a feleségemtől jobbra három srác volt, az én jobbomra pedig egy pár beszélgetett. Néhány perc múlva mindannyian visszatértünk kis csoportjainkba, és folytattuk a csevegést.

Rendeltünk egy második kört, és amíg arra vártunk, a feleségem a fülembe súgta, hogy a háta mögött álló srác folyamatosan a fenekéhez simul. Semmire nem gondoltam, azt mondtam, hadd játsszon, és amikor már jól beindult majd visszaviszem a szobánkba, egy forró és kemény szexre.

Valahogy viccesen nézett rám, és azt mondta, hogy el kell mennie a mosdóba.

Pár perc múlva visszatért, mondtam neki, hogy “ez gyors volt!” Azt mondta, hogy csak le kell vennie a bugyiját, mert élvezni akarta ezt a játékos estét.

Nem sokkal később újra a feleségem mögött voltak a srácok, tömeg volt és sötét. Lassan simogatta a fenekét, a feleségem a csípőjét tekerte hozzá. A többi srác köréjük állt mintha takarni akarnának valamit.

A feleségem, hirtelen nagyon meglepett arccal nézett rám, megkérdeztem, hogy jól van-e? Mosolygott, előrehajolt, és azt súgta, hogy a srácnak ki van a farka, és ide csúsztatta a lábai közé. Nem tudtam mit szóljak. Ez egy érdekes éjszaka lesz. Mindig is szerettem volna látni, hogy egy másik férfival baszik.

A feleségem arckifejezése felbecsülhetetlen volt. Ő is tovább kuncogott és játszadozott, aztán megtörtént. Becsúszott a lányba … mintha az egész hely mozdulatlanul állt volna, és a mennyben lenne. Nem láttam a srác farkát, de biztosan jobb volt az átlagnál. Élvezte!

Láttam, hogy a csípőjén a keze, a ruhája fel van túrva, és a feleségemet tolja. Nagyon gyengéden csúszott ki-be belőle, hogy ne hívja fel a figyelmet.

Egy zsúfolt kocsmában kefélték a feleségemet, nagyon izgató volt. Legalább tíz percig baszta, mire elélvezett. Azt gondoltam itt vége, de cseréltek, a srác aki eddig baszta mellé állt, hogy takarja, és váltotta őt a haverja.

Mögé állt, és finomkodás nélkül betette neki. Ő már keményebben baszta, a feleségem szinte könnyezett, annyira élvezte. Közben a 3. srác cipzárját lehúzta és elkezdte masszírozni a farkát. A szemembe nézett és megharapta a szája szélét! Lehajolt és bekapta! Szétnéztem, nem-e észrevette valaki, de szerencsére a zsúfoltság és a sötétség megfelelő álca volt.

Hátulról baszták, miközben a szája is tele volt. Nem kelett sokat várni, köszönhetően a feleségem jó munkájának, a szája hamar megtelt gecivel. Lenyelte mindet miközben a punciját is tele pumpálták.

Felhúzták a sliccüket és el is mentek. A feleségem átkarolt, és annyit mondott, mielőtt kiment a mosdóba, hogy összeszedje magát: “Ez isteni volt”.

ÉS EZEKET

OLVASTAD MÁR?

...