Mi van, vaze?

Dobd fel az éjszakákat!

Dobd fel az éjszakákat!

Látogasd meg a velemvagy.hu oldalt!

Ha kicsit unalmas az együttlét...

Ha kicsit unalmas az együttlét...

A velemvagy.hu cool eszközökkel vár!

Próbáltad már?

Próbáltad már?

Nézz körül a velemvagy.hu oldalon...

Néhány hónappal ezelőtt kezdődött, amikor az orvosi rendelőbe mentünk, és a feleségem találkozott a doktornőjével. Egy pillantás elég volt neki és tudta, hogy a nőket szereti a csaj. Rövid szőke haja volt, csinos alakja amúgy.

 

A feleségem azt kérdezte tőlem, amikor elindultunk, hogy szerintem aranyos-e az orvosa? Igent mondtam neki, ő pedig azt válaszolta:

” Kicsit be is indultam tőle, ha valaha is nővel lennék, az ő lenne.”

Soha nem tudtam, hogy a feleségem ilyen dolgokat is érez, és eleinte féltékennyé tett engem, de amint belegondoltam, valójában inkább felizgatott, hogy egy másik nővel figyeljem a feleségemet.

Ekkor jött az ötlet a meglepetés Valentin-napra.

A feleségem hosszú szőke hajú és gyönyörű hosszú lába van, nagy melle, és tökéletesen kerek feneke. Az arca olyan mint egy angyalé, amelyet soha nem lehet megunni.

“Édesem, az idei Valentin-napra lefoglaltam nekünk egy szobát a kedvenc hotelünkben.” – mondtam.

Rám nézett és elmosolyodott: “Szórakoztatóan hangzik, várom.”

Végre elérkezett a nap, és éppen bejelentkeztünk a szobánkba, gyönyörű volt. Minden vörös bársonyban volt, és a szoba közepén hatalmas szív alakú ágy volt, a sarokban pedig egy jakuzzi volt elég nagy 4 fő számára. Egy nagy, síkképernyős TV volt a falon, amely az egész szobából látható volt. A zuhany átlátszó üveg volt. Ha nem lett volna vacsorafoglalásunk 30 perc múlva, beugrottunk volna a jakuzziba.

Kimentünk gyertyafényes vacsoránkra és több koktélra. Tudtam az esti időbeosztásunkat, és igyekeztem tartani a meglepetést azáltal, hogy időben maradok.

21:00-kor tértünk vissza a szobába, és úgy döntöttünk, hogy beülünk a pezsgőfürdőbe, miközben ledobtuk a ruhánkat, figyeltem, ahogy gyönyörű feleségem belép a forrongó vízbe. Kinyitottam a pezsgőt, és koccintottunk. A vacsora után megkérdezte: “Nem ért véget még az éjszaka ugye?”

“Nem, szerelmem, most kezdődik.” Ekkor elvette a távirányítót, és a tévét a 2 pornó csatorna egyikéhez kapcsolta.

“Ezt hívom pihentetőnek, jó pornó, nyugtató buborékok, egy gyertyával megvilágított helyiségben.” -mondta.

9:45-kor azt javasoltam, hogy menjünk át az ágyhoz, és át is kísértem szexi feleségemet a puha, szív alakú ágyhoz. Azt mondtam neki, hogy feküdjön a hátára, és puha bársonyos ruhával finoman az ágyhoz kötöttem, és azt mondtam neki, hogy lazítson és élvezze az éjszakát. Lassan elkezdtem egy nagy puha tollat ​​futtatni felfelé és lefelé a testén, körbejártam a mellbimbóit, miközben néztem, ahogy merevednek és felállnak. Aztán lassan mozgattam lapos hasán és puha borotvált punciján, mindkét lábán a lábáig. Ezután az ujjaim könnyed mozdulataival lecseréltem a tollat, és keményedő csiklóját körbejárjam, miközben nyelvemmel köröket nyalogattam a mellbimbói körül. Gyorsan elélvezett, miközben az ajkába harapott, és a medencéjét az öröm halk nyöszörgésével felemelte az ágyról.

Ekkor kopogtak az ajtón. A feleségem megriadt és azt mondta: “Kérlek, ne válaszolj.”

“Nyugi, valószínűleg csak több ital a szobaszervizből.” – mondtam.

Kinyitottam az ajtót, és a doktornő volt az.

“Azért vagyok itt, hogy a feleségét jól megvizsgáljam.” – tért a tárgyra.

Belépett a szobába, a feleségem arca vörös lett, ugyanolyan vörös volt, mint a szoba, ahol feküdt.

“Mit gondolsz, doki?” – kérdeztem.

Nos, szép és egészséges, de az arcszíne kissé vörös, ezért alapos vizsgálatot kell tennem. Letette orvosi táskáját az ágyra, és kihúzta sztetoszkópját, és a nejem bal mellbimbójára tette. Leültem az ágyra, hogy lássam, ahogy kihúz egy kis vibrátort a táskájából, és elkezdte csúsztatni fel és le a punci ajkán. – “Igen, a szíve elég szépen veszi fel a tempót, folytathatom a vizsgálatot. ” – Mondta a doki.

A farkam nagyon kemény volt, főleg mert láttam, ahogy a nő fel-le járatja a vibrátort a feleségem testén, körbejárja kemény mellbimbóit, elválasztja punci ajkait, majd körbefutja a csiklóját. A feleségem csípője elkezdett mozogni ütemben a doki mozdulataival, és tudtam ez azt jelenti, hogy el fog élvezni. “Még nem édesem, nem hagyhatjuk.”- Válaszolt az orvos, amikor egy szív alakú párnát tett a feneke alá, hogy felemelje, miközben a nyelvét csúsztatta a feleségem nedvesen puncijába. A vibrátorral a klitoriszán dolgozott, miközben a doki olyan mélyen csúsztatta a nyelvét, amennyire csak tudta, hogy megszívja feleségem nedveit, ettől a párom hatalmas orgazmust élt át.

“AAAAAAAAAHHHHHHHHHH! UUUUUUUUUMMMMMMMMMM” – nyögte miközben teste remegett.

A doki most kivett a táskájából egy nagy gumis dildót, amin két fej volt, és lassan elkezdte az egyik végét a nedves feleségembe tolni. Kinyitotta feleségem lábait, hogy szélesebbre teríthesse őket. Miután elérte a maximális behatolást, úgy hagyta, miközben felállt és levetkőzött, és egy szép, vékony, erős testet mutatott meg, nagyon kicsi mellekkel, apró kemény mellbimbókkal. Megragadta a gumi fasz szabad végét, és felhúzta az amúgy is nedves puncijába, és ütemesen elkezdtek baszni, miközben feleségem azt kiáltotta, hogy kötsem ki a kezét. Gyorsan kikötöttem, és ő már nyúlt is a doki kemény kis melleiért, és szorítani, simogatni kezdte őket.

Pornó filmeket megszégyenítően keményen baszták egymást, ollózó pózban, úgy, hogy egy kétvégű dildó kényeztette közben belülről őket. Éreztem, hogy a feleségem teste remegni kezd, amikor egy sikoly kíséretében élvezett el már harmadjára aznap. Azt mondta, hogy nyaljam le az összes nedved a punciból, amíg a doki tovább bassza őt. Minden utolsó csepp nedvet felszívtam.

Folytatták egymás kefélését, amikor levetkőztem, hogy hozzáférhessenek a nagyon merev farkamhoz. Amint a farkam ki volt téve, a feleségem nem vesztegette az idejét, és a szájához húzta, és elkezdte szopni, először a fejét, majd egészen addig, amíg a golyóm az arcán nem csapódott. Éhesen szopott, miközben kezei dörzsölték és szorították a doki melleit.

A doki lassan kihúzta a dildót a feleségem csöpögő pinájából. Ezután csókolni kezdte azt, a combjain át, a nedves punci ajkáig, figyeltem, ahogy a nyelve fel-le csúszik a szétnyílt nedves résen. Éreztem, hogy duzzadok a feleségem szájában, és amikor a doki elkezdett körözni a csiklója körül, a feleségem újabb orgazmusba kezdett, de én se bírtam tovább, elengedtem a torkába, és ő minden cseppet lenyelt és mindent kiszívott belőlem. Kihúztam a szájából, és visszaültem a székre és tovább néztem, ahogy a feleségem punciját nyalja és szívja az orvos.

A nejem odanyúlt, és magára húzta a dokit, és az arcát a nedves, szőke muffba temette. Profiként merült bele, a nyelve felfelé és lefelé csúszott az élénk rózsaszín résen. Doki egyre gyorsabban kezdte csípőjét mozgatni a feleségem száján, amikor a testén hullám indult el, és belerobbant a feleségem szájába.

Ez volt életünk legjobb Valentin napja.

ÉS EZEKET

OLVASTAD MÁR?

...