Mi van, vaze?

Dobd fel az éjszakákat!

Dobd fel az éjszakákat!

Látogasd meg a velemvagy.hu oldalt!

Ha kicsit unalmas az együttlét...

Ha kicsit unalmas az együttlét...

A velemvagy.hu cool eszközökkel vár!

Próbáltad már?

Próbáltad már?

Nézz körül a velemvagy.hu oldalon...

Új dolgozóként én is hivatalos voltam. Egyedül érkeztem, kissé már megkésve. Halkan szólt a zene a félhomályban. Nevetgélés, pohárcsörömpölés, táncoló párok.

 

– Örülök, hogy mégis eljöttél – lépett mellém egyik nőmunkatársam, aki egyébként a munkahelyen igencsak távolságtartóan viselkedett a férfiakkal.

– Gyere táncoljunk – fogta meg kezem és már mozdult is a lassú zenére.

Karjait nyakam köré fogta, úgy simult hozzám.

Egyik kezem hátára, másik csípőjére simult. Nagyon kellemes érzés volt selyemruháján keresztül érezni bőre melegét. Lassan andalogtunk. Néha szemeimet figyelte, majd fejét vállamra borította és úgy simult hozzám. Simogatni kezdtem gerincét, amire picit megrándult. Csípője még szorosabban simult hozzám, mire farkam is megmoccant nadrágomban! Semmi kétségem nem volt, hogy ne vette volna észre!

Ágyékának melegétől farkam duzzadni kezdett! Csípőjéről kezem feszes fenekére siklott, és óvatosan azt is megsimogattam. Csupán egy sóhajt hallottam fülemben. Aztán kissé megremegett.

-Bocs – engedte el nyakam, majd magamra hagyott.

Én is pohárhoz nyúltam, és a többiekkel is beszélgettem, táncoltam másokkal is. Már későre járt, mikor újra előkerült.

-Táncolj még velem! – fogta át nyakam és egyből szorosan hozzám simult! Észre sem vettem igazán, hogy egy másik szoba felé kalauzolt, csak már mikor magunkban voltunk!                    –

Jó hogy nem mentél még el- nyomott puszit fülembe.

Most már bátran simogattam hátát és csípőjét is! Újra fülembe puszilt és megremegett teste!    Csípőjét merev farkamnak feszítette, és fejem nyakára húzta.

Puszilgatni kezdtem, és kezem hóna alatt megindult mellei felé! A selymen keresztül éreztem forróságát! Óvatosan megérintettem, mire hatalmasat sóhajtott!

Ekkor gombját kipattintva halmait is megpusziltam! Mellbimbói keményen ágaskodtak már! És megéreztem, hogy  egyik kezével ágyékomhoz nyúl, ujját nadrágomba dugva megérinti farkamat!

Megemeltem ruháját és simogatni kezdtem feszes pucér fenekét! Ő pedig babrálva kigombolta nadrágomat, kiszabaditva farkamat meleg ujjaival cirógatni kezdte!

Még szopogattam kemény bimbóit, mikor megremegve egyil lábát emelni kezdte!

-Most akarom!- súgta fülembe, és merev farkamat nedves forró vágatába igazította!

Csípőjét előretolva magába illesztette makkomat, majd halk kéjes vinnyogással egész rudamat lassan magába vezette! Teljesen ráfeszülve nyöszörögve mozogni kezdett rajta!

A mennyekben éreztem magam! A beszűrődő zene ütemére sétálni kezdtem rámfeszülő puncijában! A nyakamba kapaszkodva egyre vadabbul viszonozta lökéseimet!

Aztán felvinnyogott, másik lábát is csípőmre kapta, úgy feszült rám ölemben! Esélyem sem volt, hogy kivegyem belőle farkamat mikor én is elélveztem! Amit egyáltalán nem bántam!Úgy látszott ő sem, mert csak lassan engedte le lábait, de farkamat nem engedte ki magából!

-Ezt még egyikőjükkel sem csináltam- suttogta fülembe.

– Már készülődnek. De te ne menj még!

Valóban hamar feloszlott az elfáradt társaság. Én a szobában maradtam.

Elcsendesült minden, mikor visszajött.

-Akarlak még. Kényeztessél! – bújt ki ruhájából! Levetkőztetett engem is.

Pucér formás alakja, remegő csípője és ágyéka láttán készen álltam vágyai kielégítésére!

Puszilgatva, nyalakodva fedeztük fel egymás testét, vettük birtokba egymást! Nyögve, visongva tobzódtunk egymásban, élveztünk el számolatlanul!

-Ugye te is jól érezted magad? -kérdezte még álmosan, mielőtt összegabalyadva álomra nem szenderültünk.

ÉS EZEKET

OLVASTAD MÁR?

...