Mi van, vaze?

Dobd fel az éjszakákat!

Dobd fel az éjszakákat!

Látogasd meg a velemvagy.hu oldalt!

Ha kicsit unalmas az együttlét...

Ha kicsit unalmas az együttlét...

A velemvagy.hu cool eszközökkel vár!

Próbáltad már?

Próbáltad már?

Nézz körül a velemvagy.hu oldalon...

Kik a legnagyobb színészek az ágyban? Hányszor képes elélvezni egy nő egyetlen óra leforgása alatt? Megér-e egy halálbüntetést a lopott kielégülés? Tényleg mindent tudsz az orgazmusról?

 

Kik színlelik legtöbbször az orgazmust?

 1. Az elvált férfiak
 2. A sportolók
 3. Az idősebb nők

Könnyűnek tűnik a válasz. Arra a kérdésre, ki a legnagyobb színész az ágyban, a legtöbben azonnal rávágják, hogy a nők. Pedig ez nem igaz. Egy nemrég kiadott tanulmány szerint az elvált férfiak színlelik a leggyakrabban, hogy elmentek.

Ők félnek a legjobban az intimitástól, és úgy érzik, sebezhetővé válnak azáltal, ha partnerük látja őket orgazmus közben. Számukra ez nem más, mint egy védekezési mechanizmus.

Az öregedés sok kellemetlenséget okoz, de az talán kárpótolja a nőket, hogy minél idősebbek, annál kellemesebb és erőteljesebb orgazmust élnek át. Emögött sokféle ok állhat, részben például az, hogy egy idősebb nő már felszabadultabb és bátrabb az ágyban, illetve egy hosszú távú kapcsolatban megismerik egymás testét a párok.

Melyik pózzal tud a nő a legkönnyebben a csúcsra jutni?

 1. Lovagló
 2. Misszionárius
 3. Állva

Egyes statisztikák szerint a nők számára a lovagló póz a legideálisabb, ha szeretnének elélvezni.

Sok nő kéri meg partnerét, hogy váltsanak erre a pózra (Lóra!), ha már úgy érzi, itt az ideje felérni a csúcsra.

Ebben a helyzetben éri ugyanis a legtöbb stimulálás a csiklót szex közben.

Kinek van gyakrabban orgazmusa az alábbiak közül?

 1. Fiatal szinglinek
 2. Feleségnek
 3. Élettársnak

Az amerikai Glamour magazin felmérése szerint a feleségeknek 13 százalékkal több orgazmusuk van, mint azoknak a nőknek, akik tartós párkapcsolatban vannak, de nem házasok vagy csak alkalmi viszonyokat tartanak fenn.

A férfiakkal szemben a nők számára lelki tényezők is meghatározzák, hogy képesek-e végigélvezni az aktust.

Ezek közül az egyik ilyen fontos tényező a biztonságérzet, amely összekapcsolódik a nők felfogásában is a házassággal.

Hány kalóriát éget el fél órányi szex?

 1. 200 kcal
 2. 600 kcal
 3. 1000 kcal

Ki kell ábrándítanunk azokat, akik azt hiszik, hogy a szex több kalóriát számol fel, mint a sportolás. Egy intenzív légyott is csupán 200 kalóriát éget el az emberi szervezetben, ebből az orgazmus körülbelül 25-30 kalória.

Más, egészségre gyakorolt pozitív hatás azonban szerencsére bőven akad. Egy 2001-ben végzett kutatás szerint a rendszeres nemi életet élők közt jelentősen alacsonyabb a kardiovaszkuláris betegségek előfordulása.

A szexnek izomzatformáló hatása is van, fokozza a nemi hormonok termelődését: férfiaknál a tesztoszteron, nőknél az ösztrogén szintjét.

Ezek a hatások jótékonyak a fogamzóképesség szempontjából. Nőknél a premenstruációs szindróma tünetei javulhatnak az ösztrogén fokozott mennyisége miatt.

Halálbüntetést ér-e valahol az orgazmus?

 1. Nem, ilyen nincs
 2. Hong Kongban
 3. Csak börtönbüntetést, Malajziában

A házasságtörés máig sok országban számít bűncselekménynek.

Hong Kong-ban a félrelépő férjeknek nem csak jelentős asszonytartással kell számolniuk. A megcsalt feleségnek jogában áll megölni hűtlen házastársát, viszont csakis puszta kézzel.

A szigorú szankció ellenére több ilyen eset történik és néhány bánatos feleség hajlandó is élni a törvény adta jogával.

Milyen pozitív mellékhatása van az orgazmusnak?

 1. Enyhíti az éhségérzetet egy időre
 2. Megszünteti a fájdalmat
 3. Gyorsítja az emésztést

Orgazmus közben a szervezetben oxitocin szabadul fel, ezáltal egy olyan biokémiai folyamat indul be, amely képes megszüntetni a fájdalmat.

Ennek tudatában meglehetősen ellentmondásos fejfájásra hivatkoznia egy nőnek, ha nincs kedve a szexhez.

Tudósok megállapították, hogy nem csak maga az orgazmus, de az aktus részletes elképzelése is enyhítheti a testi panaszokat.

Átlagosan hány perc kell az orgazmushoz?

 1. A férfiaknak 5-6, a nőknek 10-18 perc
 2. Nincs különbség a nemek között, minden a technikán múlik
 3. A férfiaknak 1-2 perc, a nőknek 5-8 perc

Köztudott, hogy a nők orgazmusa hosszabb, mint a férfiaké. Cserébe tovább is tart eljutnia egy nőnek a csúcsra. Átlagosan 10-18 percig, míg a férfiak 5-6 perc alatt képesek elélvezni.

Milyen feltételei vannak a könnyű és biztos orgazmusnak azok szerint, akik már profin űzik?

Először is alkoholos állapotban nem célszerű összebújni, másrészt kell hozzá fantázia, rendszeres maszturbálás és a fittség, az egészség is növeli az orgazmuskészséget.

Hányszor képes eljutni a csúcsra egy nő és egy férfi óránként?

 1. Egyszer vagy kétszer
 2. A nők legfeljebb háromszor, a férfiak akár tízszer is
 3. A férfiaknál 16, a nőknél 134 a rekord

A hétköznapokban napi egy-két orgazmus már átlagon felüli mennyiségnek számít. Laboratóriumi körülmények között azonban ennél magasabb szám is elérhető, mindössze egyetlen óra leforgása alatt.

Az egyik, kísérleteken alapuló tanulmány szerint egy nőnél 134, egy férfinél pedig 16 orgazmust regisztráltak egy óra alatt.

Ez a szám meglepő lehet, de nem szabad elfelejteni, a szex is olyan, mint a barátok vagy a jó bor. Nem a mennyiség, hanem a minőség számít.

A nők hány százaléka színlelt már orgazmust?

 1. 66%
 2. 90%
 3. 45%

A felmérések szerint három nőből kettő már színlelt szexuális kielégülést élete valamelyik szakaszában.

A legtöbb férfi ugyanis nem tudja megkülönböztetni a valódi csúcspontot a hamistól, és azt hiszik, hogy a sikolyok és a kéjes lihegés minden esetben azt jelzik, hogy kedvesük eljutott a csúcsra.

Szexuálpszichológusok szerint ez a szám tovább növekedhet az egyre fiatalabb korban kezdődő szexuális élet terjedésével és a pornófilmek negatív hatására.

Létezhet-e orgazmus szex nélkül?

 1. Kizárt
 2. Legfeljebb kivételes esetben, betegség miatt
 3. Több módszer is van rá

Bizony tévhit, hogy közvetlen érintés vagy szex nélkül nem létezhet kielégülés. A legtöbb nő és férfi azt mondja, álmában is képes elélvezni. S ha ilyenkor felébred egy nő, nem a csiklójánál érzi az élvezetet, hanem mintha „csak” az agyában menne végbe a folyamat.

Számos hölgy puszta fantáziálással is képes eljutni a paradicsomba, s mint mondják, ez sem különbözik a csikló ingerlésével elért érzéstől.

A nők egy része vallja azt, hogy sportolás hatására is érezte már a gyönyört (fizikai izgatás nélkül), sőt vannak, akik csupán a mellbimbó érintésével is képesek a csúcsra jutni. Rendkívül ritka, de vannak nők, akik szülés közben éreztek szexuális kielégülést.

 

 

Bien

ÉS EZEKET

OLVASTAD MÁR?

...