Mi van, vaze?

Dobd fel az éjszakákat!

Dobd fel az éjszakákat!

Látogasd meg a velemvagy.hu oldalt!

Ha kicsit unalmas az együttlét...

Ha kicsit unalmas az együttlét...

A velemvagy.hu cool eszközökkel vár!

Próbáltad már?

Próbáltad már?

Nézz körül a velemvagy.hu oldalon...

A megkérdezettek nagy része furcsának találta a kérdéseket, vagy egyből rávágta nem tudom. Megküzdve ezzel a nagy problémával lássuk az eredményeket.

 

A tesztet a 20-40 közötti korosztályon végezték.

Szexuális beállítottság

 Igen érdekes volt az első kérdés, mert ebből azt derítették ki, hogy az emberek 10%-a vallja magát melegnek. 20% pedig biszexuálisnak vallotta magát. A többi az meg sima mezei ember, no extra.:-) Szerintem sok megkérdezett be sem merte vallani. Főleg az idősebb korosztályból. Régebbi felmérések szerint a nők kíváncsisága ilyen téren a csillagos ég, és 80%-a kipróbálta már a leszbikus szerelmet. Ebből a 80%-ból 40% továbbra is vágyna az ilyen jellegű kapcsolatra, de család miatt nem lehetséges. Sajnos vagy nem, de ezek a hölgyek sem állandó kapcsolatot szeretnének, hanem csak olykor egy kis lányos gyengédséget.

VELEMVAGY BANNER1

Első szexuális élmény

 Az emberek 75%-nak első szexuális élménye 15 és 20 év közötti időre tehető. 25% pedig még ennél is fiatalabb korban kezdte a felnőtté válás rögös útját. Nem kell megijedni nincs nagy gond, mert a legalsó határ 13 év volt. A türelmesebb párok megvárják a tuti 20-as számot és csak ekkor bújnak össze. Sok ember az első együttlétet mulatságos dolognak tartja, mások rossz emlékekkel gondolnak rá. Pár szó ami elhangzott a rossz oldalról: rossz, zavarba ejtő, rémült, unalmas, sajnálkozó. Ejjha. Ez aztán a szép dolog. Egy nő így emlékszik vissza első szexuális élményére: Két pasi, egy ágy, én , és hét pohár tequila. Sokan úgy emlékeznek vissza mint az első eget verő orgazmus. Egy fiú pedig ennyit fűzött hozzá, csak a hecc kedvéért történt meg. Részeg voltam nem tudom milyen volt. Néhány érdekes hely ki hol vesztette el a szüzességét: tornaterem, óratoronyban, Zeus templomában, szaunában. Kivel szexelne itt nagyon érdekes dolgok derültek ki. Az emberek nagy része igen unalmas választ adott, mint barát, barátnő, férj, feleség, akárki. A vége egész jó. Akárkivel. Egy férfi az ex barátnőjével szexelne a legszívesebben. Most pedig jöjjenek a nagy emberek. Velük is szexelnének páran. Sheryl Crow, Kathleen Turner,Helena Bonham Carter. Szóval ők a nők. Lássuk a lányok kivel feküdnének egy ágyba. Mel Gibson, Tom Cruise, Harison Ford. Nem sorolom tovább, mert szép kis lista lenne.

Kellemetlen élmények

 “Szex után a barátnőm kiment fürödni, és a mamám éppen akkor indul wc-re. A lányon természetesen egy darab ruha nem volt. Elég ciki, és nem tudtam nagyon megmagyarázni, hogy nem csináltunk mi semmi rosszat.”-mondta egy 16 éves fiú. Íme egy igazi gyöngyszem. Egy irodában zajlott az egész, méghozzá a főnöki szobában a bőr fotelben. Ez még nem is lenne ciki, de közben rájuk nyitott a főnök. Ez már tényleg elég ciki. Aztán, kocsiban való szeretkezés, persze a szőlősben, mert jobb hely nincs is. Nagyban ment az akció amikor megzörgették a kocsi ablakát. Hát ki más mint a csősz. Igazi ciki. Volt olyan is, hogy egy elhagyatott környéken, egy gyár előtt szintén kocsiban, csak itt a portás kopogtatott az ablakon. És egy igen kínos helyzet. Otthon ment a dolog, de olyan frenetikusan jó lehetett, hogy a szomszéd áttelefonált, hogyha lehetne egy kicsit halkabban, mert nem lehet így aludni. Ohh, ahh, yeahh baby…:-) Másik eset. “Épp a barátnőmön gyakoroltam a cunnilingus rejtelmeit, ott térdeltem előtte, bugyi sehol én beleborulva a puncijába. Mit tesz isten, benyit az apám.”- mondta egy 20 éves férfi. És a legcikisebb az összes közül. “Nem tudom hogy történhetett meg, de a nagy szex közben bepisiltem.”- mondta egy 17 éves lány. És egy érdekesség így a cikk végére. Sajnos a fiatalok nem a minőségre mennek hanem a mennyiségre. Ami persze jó is lehet a maga nemében, bár én maradok minőségi mennyiségnél. Hiába a tiltások, figyelmeztetések, majdnem minden fiatal részt venne orgiákon, vagy éppen tartana egyszerre több partnert is. Azt hiszem ennek azért sokan eleget is tesznek.

ÉS EZEKET

OLVASTAD MÁR?

...