Mi van, vaze?

Dobd fel az éjszakákat!

Dobd fel az éjszakákat!

Látogasd meg a velemvagy.hu oldalt!

Ha kicsit unalmas az együttlét...

Ha kicsit unalmas az együttlét...

A velemvagy.hu cool eszközökkel vár!

Próbáltad már?

Próbáltad már?

Nézz körül a velemvagy.hu oldalon...

Az egyik legfrisebb mostanában elterjedt kifejezéssel kezdjük a lexikális tudásunk fejlesztését. Megszokhattuk már, hogy a pornó világban ezernyi rövidítéssel találkozhatunk, és ezek szinte mindegyike magából a pornó iparból jön és elég ritka az, hogy a mainstream médiából érkezik ide egy kifejezés. Még akkor is, ha ez nem lesz (szerintem) túlságosan elterjedt a filmekben, de foglalkoznunk kell vele, hiszen a közösségi média és a videómegosztók is tele vannak ezzel.

A kifejezést Cardi B Grammy díjas amerikai rapper-lány alkotta, akitől nem áll messze a szexualitás, hiszen régebben sztripperként is dolgozott. A nemrégen megjelent klip, (ami mostanában az amerikában zajló rasszizmus elleni események hátterében eléggé aktuális is), nem kicsit lett merész és egy csomó minden mögöttes tartalmat tulajdonítanak neki.

Maga a kifejezés jó nedves pinát takar, Wet Ass Pussy, azaz kb lefordítva extrémen nedves, azaz hát kb. az amit gondoltok. ENP, vagy JNP. Kíváncsi lennék mi lenne, ha Magyarországon énekelne mondjuk Ruzsa Magdi a csutakos puncijáról egy dalt, de más magyar rapper lánytól is eléggé nehezen tudom ezt elképzelni, főleg azt, hogy a rádiók, vagy tvk játszanák is a klipjét. (Ettől függetlenül azért megnéznék egy hasonló klippet velük :)) Cardi B klipje ezek ellenére 15 milliós megtekintés felett jár már és akár örülhetnénk is, hogy végre egy vagány belevaló csaj írt egy dalt a pináról, aminek az a refrénje, hogy “There some whores in this house”. Ennyi sok csöcsöt és segget Youtube klippben elég ritkán látni, még akkor is, ha mind a néger-bula kategóriába esik és nincs köztük egy Emily Ratajkowski sem, de ő furán is mutatna itt.

KLIKK.

Magában a pornóban egészen biztos vagyok, hogy nem fog elterjedni a kifejezés, de láttunk már példát ennek az ellenkezőjére is. A közösségi médiában is szerintem egy múló hóbort lesz a dolog, most még láthatunk a tinik kedvenc videós oldalán a TikTok-on ilyen kihívásokat, amik erről szólnak, de szerintem egy fél év múlva szépen elfeledjük majd ezt is.

 

ÉS EZEKET

OLVASTAD MÁR?

...