Mi van, vaze?

Dobd fel az éjszakákat!

Dobd fel az éjszakákat!

Látogasd meg a velemvagy.hu oldalt!

Ha kicsit unalmas az együttlét...

Ha kicsit unalmas az együttlét...

A velemvagy.hu cool eszközökkel vár!

Próbáltad már?

Próbáltad már?

Nézz körül a velemvagy.hu oldalon...

Szeretnél egy kis színt vinni a szexuális életedbe? Szeretnéd jobban megismerni a testedet és azt, hogy mi tesz boldoggá? A következő könyvek segítenek neked és a párodnak abban, hogy sokkal jobban élvezzétek a kettesben töltött órákat.

 

1 A nemi örömszerzés enciklopédiája (Paul Joannides)

A könyv megfelelő szórakozást nyújt nem csak a kezdők, de a haladók számára is és szinte minden oldaláról körüljárja a szexet egészen a kezdetektől, a terhesség ideje alatt való szexen át a szexuális problémákig. Kinek ajánljuk ezt a könyvet? Sokrétűségének köszönhetően szinte minden nő (és férfi) talál benne olyat, amit eddig nem tudott, vagy eddig nem mert megkérdezni. A szerző hihetetlen jó stílusban tárja elénk a nemi örömöknek a titkait.

Növeli a könyv értékét, hogy számos illusztrációra alkalmas tollrajz található benne, valamint elolvashatjuk a különféle emberek miénkhez hasonló kételyeit és véleményét is. Ráadásul ezt a könyvet párunkkal közösen is lapozgathatjuk, hiszen számos olyan dologba vezethet be minket, amiről még csak nem is álmodtunk.

2 Fényképes Káma-szútra (Linda Sonntag)

A modern Káma-szútra gyűjtemény népszerűbb, mint bármelyik korábbi változat, hiszen a szokásos ábrák helyett fényképek segítségével követhetjük a gyönyört hozó pózokat és mozdulatokat.

A fényképek által a szerelmi kalauz sokkal követhetőbb az elődeinél, így sokkal könnyebben elérhetjük az odaadó és érzelmekkel telített szexet. A könyv által 23 feledhetetlen pózt ismerhetünk meg, amelyek nem csupán színesebbé teszik, de egy másik dimenzióba röpíthetik a szexuális életünket.

3 Szexi pózok (Lola Rawlins)

A könyvben a szerző 50 olyan pózt tár elénk, amelyet nagy valószínűséggel még nem próbáltunk. Ráadásul, ha olvastuk korábbi könyveit, akkor bizonyára tudjuk, hogy a kreativitás határait nem ismerő mozdulatokat és testhelyzeteket kipróbálva garantáltan feledhetetlen élményben lesz részünk.

4 Az igazi orgazmus (Kate Taylor)

A könyv a nők elé tárja, akár gyakorlott, akár csak a testét ismergető nőről van szó, hogy hogyan ismerheti meg a saját testét és hogyan élheti át az eget rengető orgazmust.

A női gyönyör útmutatója nem kevesebbet ígér, mint azt, hogy mindenki megkapja, amit akar, hiszen segítségével olyan érzéseket élhetünk át, amelyeknek eddig a közelében sem jártunk. Az új technikák elsajátítása után pedig miért ne vonnánk be partnerünket is a játékba?

5 Mars és Vénusz a hálószobában (John Gray)

Az ismert könyvsorozat, amely a női és a férfi eltérő tulajdonságokkal és gondolkozással foglalkozik és segítséget nyújt abban, hogy miképpen értesse meg magát egymással a két fél, most a hálószobába is bemerészkedik és feltárja a legapróbb motivációkat, titkokat és vágyakat, valamint azt is, hogyan miképpen bánjunk partnerünkkel az ágyban. A könyv segítséget nyújt abban, hogy változtassunk a már rögzült szokásainkon és segít csiszolni a szexuális technikánkat is.

 

Bien

ÉS EZEKET

OLVASTAD MÁR?

...