Mi van, vaze?

Dobd fel az éjszakákat!

Dobd fel az éjszakákat!

Látogasd meg a velemvagy.hu oldalt!

Ha kicsit unalmas az együttlét...

Ha kicsit unalmas az együttlét...

A velemvagy.hu cool eszközökkel vár!

Próbáltad már?

Próbáltad már?

Nézz körül a velemvagy.hu oldalon...

A szex minősége persze nem csak a testen, a lelki kötődésen, illetve az aktuális érzelmi állapotodon is múlik, de azért a fizikai tényezők sem elhanyagolhatóak. És ha valaki, akkor egy nőgyógyász ismeri a női intim részek titkait – a Women’s Health magazinnal nőgyógyászok osztották meg azokat a tanácsokat, amivel a jobb szexuális életre vágyó pácienseiket is el szokták látni.

 

Minden a síkosítóval kezdődik

A hüvelyszárazság tipikus tünete a menopauzának, de az életkoron kívül számos más tényező is előidézheti, akár átmenetileg is. Gyógyszerek mellékhatásaként, valamilyen betegség tüneteként is jelentkezhet a probléma, de az is lehet, hogy csak éppen egy stresszes időszakon mész keresztül, amitől csökken a libidód, és nehezebben indulnak be a dolgok.

A nőgyógyászok szerint ilyenkor mindenképpen ajánlott a síkosító használata a jobb szexuális élmény érdekében, csak arra figyelj, hogy az kompatibilis legyen a választott fogamzásgátló módszeretekkel, és természetesen utána fordíts külön figyelmet a tisztálkodásra.

Segítő kezek

Sok nő van, aki számára a vaginális stimulálás önmagában nem, vagy nem mindig vezet gyönyörhöz. Ha viszont a kezeiddel képes vagy eljuttatni magadat a csúcsra, akkor ezt nyugodtan megteheted az együttlét közben is.

Ez a fajta segítség nem csak a csúcsra juttathat el olyankor is, amikor a pároddal vagy, de abban is segíthet nektek, hogy megtanuljátok, mi a legjobb a másiknak, és még az is lehet, hogy a későbbiekben a behatolás útján is elérhetitek a csúcsot mindketten – de ha nem, abból sincs semmi baj, hiszen a lényeg, hogy örömet tudjatok okozni egymásnak.

VELEMVAGY BANNER3

Izgalmas fűszerek

A hosszú távú partnerek esetében előfordul, hogy a dolgok kissé egyhangúvá válnak, ez pedig gyorsan meg tudja ölni a szexuális szenvedélyt. Segíthet, ha ilyenkor kicsit felfrissítitek a dolgokat!

Nem kell rögtön a Szürke mind az 50 árnyalatát a kapcsolatba hozni – bár ha mindketten szívesen próbálnátok ki valami ilyesmit, akkor csak hajrá! – néha már az is elég lehet, ha egy kevésbé megszokott pózt vagy helyszínt választotok. Sőt vannak okostelefonra letölthető alkalmazások, például az In The Mood, ami abban segít a pároknak, hogy még izgalmasabb randikat szervezzenek egymással.

Csavard meg!

Hiába hirdetik olyan sok helyen, hogy a méret a lényeg, valójában sok nő van, aki számára a mélyebb behatolás fájdalmat vagy kellemetlenséget jelent.

Ebben az esetben először is mindenképpen érdemes felkeresned a nőgyógyászodat, hogy kizárjátok, nem egy ciszta, vagy más egészségügyi probléma okozza-e a bajt, ugyanakkor a nőgyógyászok arra is felhívják a figyelmedet, hogy érdemes a behatolási szögekkel kísérletezni.

A medencét megmozdításával, vagy egy új pózzal is megtalálhatjátok azt a szöget, ami a számodra legkényelmesebb és legélvezetesebb, biztos recept azonban nincs, mivel minden nő más és más, nektek magatoknak kell felfedezni, hogy a legjobb neked.

Dolgozz meg érte!

Az izmok lazulása nem csak vizelettartási problémákhoz, de a szexuális élet romlásához is vezet, vagyis valami olyasmi, amit mindenképpen érdemes elkerülni. Nem csak az életkor előrehaladtával következhet azonban be, hanem akár az ülőmunka is az izmok ellustulásához vezethet, ahogy például egy szülés után sem regenerálódik mindenki egyformán.

Az intim részed tornáztatása segítséget jelenthet minden ilyen helyzetben, de nagyon fontos, hogy pontosan végezd a gyakorlatokat, különben többet ártasz, mint használsz.

Érdemes a gyakorlatok megtanulásáig felkeresni egy szakembert, csoportot – ne aggódj, itt semmi kellemetlen nem történik, senki nem nyúl semmihez és nem fognak látni semmit, csak elmondják, mire kell figyelned, és mit is kell érezned, ha helyesen végzed a gyakorlatokat.

 

Bien

ÉS EZEKET

OLVASTAD MÁR?

...