Mi van, vaze?

Dobd fel az éjszakákat!

Dobd fel az éjszakákat!

Látogasd meg a velemvagy.hu oldalt!

Ha kicsit unalmas az együttlét...

Ha kicsit unalmas az együttlét...

A velemvagy.hu cool eszközökkel vár!

Próbáltad már?

Próbáltad már?

Nézz körül a velemvagy.hu oldalon...

Szigorúan a jó szándék vezérelte ennek a statisztikának az elkészítőit: a megbízó a Condom Sales, akik szerettek volna segíteni a férfiaknak, hogy könnyebben megtalálják a számukra ideális óvszerméretet.

Persze, külön felhívják a figyelmünket arra, hogy a pénisz méretét nem lehet megjósolni kizárólag az etnikai hovatartozás alapján, mivel országokon, hovatartozáson belül is a centik széles skálája fellelhető – éppen úgy, ahogy eltérő az emberek súlya és magassága. Ettől függetlenül is érdekes és izgalmas végigpörgetni a meglehetősen hosszú listát, ami megmutatja, hol élnek a férfiak a legkisebb és hol a legnagyobb átlagmérettel.

 

Az első csoport

Az előítéleteknek megfelelően a sereghajtók közé leginkább az ázsiai és közel-keleti országok tartoznak. Átlagosan 9,7-12 centiméteres méretű merevedéssel a lista végén kullognak az alábbi országok férfijai: Kína, India, Indonézia, Irán, Irak, Japán, Észak-Korea, Dél-Korea, Malajzia, Fülöp-szigetek, Szingapúr, Tajvan, Thaiföld, Vietnam. A statisztikából azt is tudjuk, hogy a csoport abszolút utolsói az Észak-Koreaiak, vezetői pedig holtversenyben Indonézia és Irán.

A második csoport

A második csoportot tekintve már meglehetősen messzire eljutunk az ázsiai országoktól. Bátran mondhatjuk, itt a legvegyesebb felhozatal, legalábbis a földrajzi elhelyezkedést tekintve. Akad a csoportban európai, de még afrikai ország is sőt, a komplett Egyesül Államok szintén ide sorolható. A magas létszám nem véletlen, hiszen ezt a csoportot az abszolút átlag uralja.

De kik is ők? Afganisztán, Algéria, Ausztrália, Chile, Kanada, Etiópia, Finnország, Grönland, Írország, Mongólia, Új-Zéland, Pakisztán, Portugália, Románia, Oroszország, Spanyolország, Törökország, Ukrajna, Egyesült Királyság, valamint a korábban is említett Egyesült Államok.

A harmadik csoport

Azok, akik ide tartoznak, már nyertesnek érezhetik magukat, hiszen a globális átlag nagyját maguk mögött hagyták. Átlagosan 14-15,7 centiméteres péniszmérettel büszkélkedhet Argentína, Ausztria, Belgium, Belize, Bulgária, Costa Rica, Horvátország, Kuba, Dánia, a Dominikai Köztársaság, Egyiptom, Franciaország, Németország, Görögország, Guatemala, Honduras, Leland, Izrael, Olaszország, Mexikó, Marokkó, Hollandia, Nicaragua, Nigéria, Norvégia, Lengyelország, Dél-Afrika, Svédország, Svájc és Zimbabwe férfilakossága.

A csoport legkisebb átlagát Ausztria, Izrael és Svájc nyújtotta, míg a legnagyobbaknak járó dicsőségen több ország is osztozkodik. Belgium, Belize, Kuba, Dominikai Köztársaság, Egyiptom, Olaszország, de Hollandia is büszke lehet magára.

A negyedik csoport

A negyedik csoport tagjai minden bizonnyal nem küszködnek önbizalom-hiánnyal a méretüket tekintve. Aligha van rá okuk, hiszen ők abba csoportba tartoznak, ahol a legnagyobb átlagot produkálták a férfiak. Az ide sorolható országok átlagos intim-mérete 16-18 centiméter között található.

A büszke tulajdonosok lakóit az alábbi országokban kell keresni: Bolívia, Brazília, Kolumbia, Kongó, Cseh Köztársaság, Ecuador, Ghána, Haiti, Magyarország, Jamaica, Libanon, Panama, Peru, Puerto Rico, Szudán, Venezuela. Jó tudni, hogy ezen a téren a világ legmázlisabb közé tartozunk, na de mit tudnak a magyar férfiak, ha számszerűsítjük a méreteiket? Az átlagos magyar méret 16,5 centiméter, amivel hazánk férfijai a legrangosabb csoport alsó átlagát hozzák. A csoport sereghajtói egyébként Brazíliában, Csehországban, Peruban, Haitin és Puerto Ricóban élnek, míg az abszolút győztesek előnyeit a Kongóban élő nők élvezhetik.

 

Forrás: Bien

Írta: Szőke Angéla

ÉS EZEKET

OLVASTAD MÁR?

...