Mi van, vaze?

Dobd fel az éjszakákat!

Dobd fel az éjszakákat!

Látogasd meg a velemvagy.hu oldalt!

Ha kicsit unalmas az együttlét...

Ha kicsit unalmas az együttlét...

A velemvagy.hu cool eszközökkel vár!

Próbáltad már?

Próbáltad már?

Nézz körül a velemvagy.hu oldalon...

Ügynökként dolgozok egy multi cégnél, ebből kifolyólag sokat utazok az egész Kárpát-megencében. Így kezdődött az én történetem. Egy alkalommal pénteki nap befejeztem az utolsó ügyemet is, messze a lakóhelyemtől. Hazajönni nem tudtam, mert hétfőn folytatni kellet egy másik cégnél. A cégen egy kis vidéki panzióban foglalt szálást nekem. Odaérve elfoglaltam a szálásomat, és lementem vacsorázni. Közben megittam pár sört is. Ekkor a recepciós tájékoztatott, hogy van szauna, meg egy meleg vizes dézsa is, amit használni lehet, benne van a csomagban.

 

Mondtam, hogy jól is esne egy meleg fürdő, de nem készültem fel, nincs nálam fürdőruha.

Azt mondta, semmi gond, itt elfogadott a meztelen fürdőzés, kevés a vendég, mindenki úgy fürdik ahogy neki jól esik. Erről mindenki tud, senkinek nem okoz problémát. Így hát bementem a kádas fürdőbe, éppen senki sem volt bent, levettem a ruháimat az öltözőben és meztelenül beültem a kádba. Nagyol ellazultam a pár sörtől és a meleg víztől. Egy idő után bejött még egy 40+ házaspár. Aztán beszélgetni kezdtünk, sok minden szóba került, párkapcsolat, szexualitás, meg minden.


Elmondták, hogy nyitottak mindenre, élvezik az életet. Mondtam, nekem nincs senkim a munkám miatt sokat utazok. Amúgy én is érdeklődő vagyok minden iránt. A fürdőzés után javasolták, hogy menjünk át a szaunába. Kicsit izgultam, hogy most ki kell jönni a vízből, kiderül, hogy meztelen vagyok. (ők fürdőruhában voltak) Nem volt mit tenni, utánuk én is kijöttem a vízből. Mindketten végig néztek és mosolyogtak.

Magam köré tekertem a törölközőt és átmentünk a szaunába. Ott sem volt senki rajtunk kívül. Elsőnek bementem, elfeküdtem az alsó padon, lehullott rólam a törölköző. ők is bejöttek, de a fürdőruhát ledobták magukról. Sportos testalkatú pasi, 40+, a nő is nagyon jó karban lévő, 40+. nem nagy mellek, de feszesek, szép kerek segg, fazonra igazított szőrzet.

Én is végig néztem és hát megmozdult bennem a vér. Bejöttek, és tovább dumáltunk szexuális vágyakról szokásokról volt szó. Elmondták, hogy többször vannak hármasban, minden felállásban, és nekik belefér, nem lehet gyerekük. A farkam egyre jobban merevedett a témától, meg hát a nőtől is. Szexike volt. A pasit sem hagyta hidegen a helyzet. Ő is kemenyedett. A nő lassan megfogta a férje farkát és játszani kezdett vele. Én is megfogtam a magamét. Erre nő az enyémet is kézbe vette, két kézzel a két faszt kényeztette, majd szopni kezdte először a férjét, majd én sem maradhattam ki, az enyémet is bekapta.

Izgató volt, ahogy a két faszt szopta.

Néha összeért a két fasz a szájánál. Egyszer azon vagyok, hogy a férj fogja a farkam, és a nő iszonyúan szopja. Izgatott a dolog. Megkérdezte a nő, hogy zavarna-e ha ?. És mire válaszoltam volna, a férje is elém térdelt és bekapta a faszom. Nagyon meglepődtem, de izgató volt. A nő fogta a faszom, és férj szopogatta. Váratlanul ért a dolog, de nem tiltakoztam.

Kicsit később azon kapom magam, hogy mindketten szopjak a faszom, egyik szájból ki a másikba be, játszanak a golyóimmal, átnyúlnak a lábam között, fogdossák a seggem az anuszomat izgatják. Ezt már nem bírtam ki. Hangos nyögés közepette élveztem el a ferfi szájába. Erre ő sem számított. Meglepte a dolog.

Utólag elmondta, hogy szopott még, élvezi, de a szájába még nem ment senki. A nő tovább szopogatta a mindkét faszt, különösen a férjét, és nemsokára ő is elelvezett az asszonyka szájába. Izgató volt nézni őket, mindkettőjük szája gecis. Lesmárolták egymást. Kicsit lenyugodtunk, beszéltünk még. Nekem ez teljesen új volt, de ugyanakkor izgató is. Majd javasolták, hogy menjek át hozzájuk a szobába, iszogassunk még és meglátjuk mi lessz. Nem mondtam nemet.

VELEMVAGY BANNER1

 

 

Forrás: szex-tortenetek

ÉS EZEKET

OLVASTAD MÁR?

...