Mi van, vaze?

Dobd fel az éjszakákat!

Dobd fel az éjszakákat!

Látogasd meg a velemvagy.hu oldalt!

Ha kicsit unalmas az együttlét...

Ha kicsit unalmas az együttlét...

A velemvagy.hu cool eszközökkel vár!

Próbáltad már?

Próbáltad már?

Nézz körül a velemvagy.hu oldalon...

4éve, amikor még Németországban laktam, kicsit besokalltam a társkeresés mizériájától, az egyedülléttől, az állandó hétvégi és sokszor éjszakába nyúló munkától. Új életet akartam kezdeni, valami mást csinálni. Félreértés ne essék, szeretem a szexet, de amikor csak egyoldalú a dolog és a pasi az ő dolga végeztével odébbáll egy annyival: Majd legközelebb sikerül , akkor úgy döntöttem törlöm magam az oldalról és kényeztetem magam egy termálfürdőben szaunával, masszázzsal-mert ez nekem utoljára megjár alapon.

 

Összekészítettem a táskám és egy fintorral visszadobtam a táska alján talált óvszercsomagot. Úgyse kell semmire, de legalább nem foglal sok helyet.

Fél óra villamosozás után megérkeztem a fürdőhöz. Csak át kellett mennem a sínek túloldalára,át a hídon,ami előtt egy elég buta körforgalom van. Egy piros Audi rám is dudált,pedig a zebrán mentem át. Na ennek is sietős a dolga-gondoltam. Megállt az autó mellettem és egy öltönyös, fiatal férfi üvöltött ki rajta németül: Nem tud egy kicsit sietni?-Miért is?Ez egy pihenőhely.Hát pihenjen maga is!-mosolyogtam,mikor a pasi egy nagy gázfröccsel,csikorgó kerekekkel elindult.Becsekkoltam a fürdőbe,aminek az a jellegzetessége, hogy egy régi török fürdőhöz hasonlít, gyönyörű csempével, eldugott zugokkal és a legfelső emeleten, ahol szabadtéri melegvizes medence is van, rálátással a falura. Ott fent bizony csakis szigorúan textil nélkül-ergó tökpucéran-lehet fürödni. Mikor először itt jártam megrökönyödtem, mert az úszómester kiparancsolt a vízből,hogy vagy leveszem a bikinit vagy lemegyek az alsó szintre. De ez olyan fura, a németek teljesen természetesnek veszik a meztelenséget. Senki nem szégyelli magát, mert nem sovány vagy nem elég feszes vagy éppen túl szőrös. A belépés szigorúan 21 éven felülieknek. A mai nap a délelőtti órákban alig lézengett valaki. Jószerével egyedül voltam.Lezuhanyoztam és rituálészerűen mindig a gőzfürdővel kezdek, így beléptem a nagy párába. Sehol senki, így levettem a törölközőm és kényelmesen elfeküdtem a csempepadon. Pár perc múlva valaki belépett egy erőteljes köszönéssel. Visszaköszöntem. Basszus, ezt most miért kellett?-gondoltam. Már ciki lett volna magamra kapni a törölközőt, így kicsit feszengve feküdtem tovább. Erre a pasas nem a túloldalra ült le, hanem egyenesen megállt előttem. Szikrát is alig kaptam.Nagyon sajnálom, hogy az előbb rádkiabáltam...szeretnék bemutatkozni, Michael vagyok - automatikusan nyújtottam a kezem - mire ő kezet csókolt. Egy mukkot sem tudtam kinyögni úgy meglepődtem. Gondoltam igazad van - folytatta - egy ilyen gyönyörű helyen, nem lehet stresszes az ember.

Még mindig mosolyogva fogta a kezem én meg csak reméltem, hogy valahogy megnyílik alattam a föld és szépen eltemet a török mozaik...de nem. Ott feküdtem hanyatt, pucéran,izzadva, a karom természetellenesen kitekerve az ő kezében. Baromi kínos volt. Megtudhatom a te neved?-kérdezte. Kati-nyögtem ki nehezen.

Akkor had engeszteljelek ki egy lábmasszázzsal, amiért az előbb olyan udvariatlan voltam - és már el is engedte a kezem, ült a lábamhoz és el is kezdte nyomogatni a talpam. Ne haragudj,de nem szeretem a lábmasszázst- húztam ki a lábam a kezei közül. Masszőr vagyok és ritka az, aki profiként is jól tud lábat masszírozni. Fölültem, magamra tekertem a törölközőt és akkor esett le, hogy ez az előbbi agresszív audis ürge. Fiú .Kicsit beszélgettünk, kiderült, hogy bankár és 28éves kora ellenére nagyon sikeres, éppen az egyik kuncsaftnál volt, aki rehabon van a falu egyik kórházában.Ráeszméltem, hogy az egész életem egy rohanás és csak a pénzt hajtom egész nap - mondta - amikor találkozok szerda délelőtt egy rózsaszín kabátos nővel, aki nagyon nem siet sehová, megnézi a patakot, megcsodálja a virágokat és elmegy a termálfürdő felé. Szerda délelőtt?! Érted?- kérdezte. Szerdán! Amikor mindenki dolgozik és siet. Na akkor azt gondoltam, meg kell ismernem ezt a nőt! Vajon hogy csinálja, mi a titka? Mi a titkod? - nézett rám érdeklődve.

Elmeséltem, hogy miért lett elegem és a szélmalomharcot, ami annyi időt, energiát vesz el. És hogy haza költözöm, és hogy elegem van és és és .Nem is értem miért öntöttem ki neki a szívem, de olyan természetesnek tűnt minden. Ő pedig figyelt és megértően bólogatott.

Befejeztem-mondtam- és most megjutalmazom magam. Ez a jutalmam - mondtam mosolyogva. És talán én - válaszolt sejtelmesen, váratlanul odahajolt és megcsókolt. Egy puhatolózós finom puszi volt a számra.Amikor nem reagáltam semmit a meglepetéstől, becsúsztatta a nyelvét a számba. A puha szája siklott az enyémen a nyelve már őrülten csapkodott az én nyelvem körül, mikor felnyögtem és közelebb csúsztam hozzá. Az egyik kezem a hátát simogatta a másik a tarkóját, míg ő a törölközőmet próbálta kibontani. A fülemben dobolt a vér, az ágyékom lüktetett, akartam őt ott és azonnal. Az egész egy szempillantás alatt történt,kikapcsolt az agyam, nem gondolkodtam, csak éreztem a vágyat. A keze becsúszott a combom közé, a puha szájával vándorolt le a nyakamról a mellemig. Kicsit hátradőltem és a fejét még jobban húztam a melleimre. Alig kaptam levegőt,a pára, a meleg....mikor hirtelen rádöbbentem hol is vagyunk és tulképp mi a francot csinálok én itt,és ki ez a fickó??? Tiszta hülye vagyok! Eltoltam magamtól.

Ne haragudj, de ezt nem lehet, ez egy nyilvános hely - tiltakoztam erőtlenül, mikor mindenhol zsibongott bennem a vér. A két kezébe fogta az arcom és határozottan kijelentette: Akkor menjünk egy másik helyre! Látta, hogy mennyire bizonytalan vagyok és megint megcsókolt. Annyira jól csinálta. Olyan érzéki volt, annyira tudta hogyan kell érzékien csókolózni. Azt éreztem , hogy én vagyok a legfontosabb és legbecsesebb dolog ott és akkor az életében. Teljesen meggyőzött. OK,menjünk - suttogtam révülten.

Fogta a törcsim, kidobta az ajtón, felrántott a padról, időm sem volt megszédülni, húzott kifelé, az ajtó mellett megnyitotta a zuhany csapját és belökött a jéghideg víz alá. Fölsikkantottam, de az ajkán elhalt a sikoly, már szenvedélyesen csókolt a víz alatt, kemény farkát éreztem a hasamon, amit letolt és becsúsztatott a combjaim közé. Dörzsölte a combom belső felét a ki-be járó szerszáma,az ajkát haraptam, a fenekét fogtam és azt reméltem most, most végre belémhatol. Elzárta a csapot. A kemény farka lüktetett a lábaim közt, az arcomba hullt a hajam, akartam, akartam, annyira kívántam és vigyorogva a képembe mondja: -Téged aztán elég egyszerű felizgatni. Annyira valószerűtlen volt az egész....
Még mielőtt válaszolhattam volna, lehajolt a törölközőért,a kezembe nyomta, ő a dereka köré tekerte a sajátját én meg lecövekeltem, nem is ismertem magamra. Annyi minden kavargott bennem, de csak annyit tudtam kipréselni - Te tiszta őrült vagy! Te nem vagy normális! Igen -válaszolta kajánul- azt hiszem most mind a kettőnknek erre van szükségünk. És atya ég,de mennyire igaza volt!

A fürdő minden egyes helyén meg foglak dugni vagy kinyallak vagy megujjazlak és amikor már eszed veszted a kéjtől, akkor talán kedves leszek hozzád - válaszolta. Kistányér nagyságúra tágultak a pupilláim és ha azt kérte volna, ugorjak a kútba, azt is megtettem volna neki, de csak annyit kérdeztem tőle: Hol voltál eddig??

Nevetve, álló farokkal ment előttem, én meg bárhová követtem volna a kielégülés reményében. Miközben néztem a fenekét a vizes törölközőben és éreztem a görcsös szúrást a méhemben, gyors leltárt készítettem: 34 vagyok, ő 28, én molett, ő kockahas, én fekete haj,neki szőke, épp minden sikerét a háta mögött hagyó masszőr, ő sikeres feltörekvő bankár, baszki elköltözöm egy hét múlva ..ki nem szarja le! Németország így búcsúzik tőlem. Ő az én ajándékom! Te jó ég, ez tényleg a valóság??? Egyszerűen nevetnem kellett az egész szituáción, mert ilyet csak filmekben láttam vagy éppen romantikus regényekben olvastam. De ez épp velem történik? Bassza meg! Ez velem történik!

És igen,igen,igen ez mind épp most velem történik!Hihetetlen!

Megérkeztünk a Kleopátra fürdőhöz. Egy boltíven keresztül léptünk be a kisebb terembe, szemben volt egy kovácsoltvas asztal két székkel, oda leraktuk a törölközőket és balra, a kíváncsi szemektől védve,egy négylevelű lóhere alakú kis medence volt, víz alatt ülőrésszel, amibe lépcsőkön lehetett lejutni és egy rézcsövön bugyogott bele a termálvíz. Előttem lépkedett, a víz félcombig ért.

Leült a legtávolabbi részben az egyik kiszögelésben : Gyere,ülj az ölembe! Azt hiszem kétszer se kellett mondani. Összezártam a lábait és beletelepedtem az ölébe. Az ajka az ajkamat kereste és rátapadt szomjasan, miközben simogatta a fenekem. Kicsit lejjebb ereszkedtem és a kezembe fogtam a farkát. Először csak lágyan simogattam a víz alatt, végighúztam a kezem az egészen, majd le, a makkján köröztem. Iszonyat kemény volt és csak nekem ágaskodott. Élveztem a hatalmam és marokra fogtam a péniszét,úgy húztam erősen le-föl,majd gyengéden simogattam. Így váltogattam a tempót és az erősséget. És ő csak csókolt és nyöszörgött. Én csókoltam és nyöszörögtem. Ő megfogta a derekam és két kézzel kicsit megemelt,de csak annyira, hogy a mellem épp a szájához érjen. Imádom a nagy melleket mondta és beleveszett a halmokba. A mellbimbómat szívta és harapdálta, míg az egyik kezével a másik mellem simogatta és a másik kezével pedig a csiklómon körözött. Nem értem el a farkát, mert távol tartott a térdével, de talán nem is jutott eszembe, annyira élveztem, amit csinál. Így megkapaszkodtam a vállában és igyekeztem nem nagyon sóhajtozni és zihálni, mert a víz hiába bugyogott, a kis teremnek a nagy belmagasság miatt nagyon jó volt az akusztikája.

Abbahagyta a mellem kényeztetést, én meg csalódottam súgtam a fülébe: Kérlek, ne hagyd abba, csináld még! A puha szája rátapadt a számra, a szeme pajkosan csillogott és egy hirtelen mozdulattal lerántotta a derekam, pont bele az álló péniszébe. A sikításom elhalt a szájában. Annyira vágytam a kielégülést, nem érdekelt, hogy ki hall vagy lát, lovagoltam rajta, ő pedig a derekamat tartva mindig ellenlökött. Nem kellett egyikőnknek sem sok, pár lökés után, először én élveztem el, majd követett ő is. Hatalmasat üvöltött volna, ha nem tapasztom a kezem a szájára. Még rajta ülve,élvezve hogy bennem van, élvezve a fantasztikus orgazmus utóremegéseit kérdeztem: Ugye egészséges vagy? - Ugye szedsz gyógyszert?- kérdezte ő, mire mind a ketten nevetésben törtünk ki.

Kászálódtam volna ki az öléből, mikor kérdezi: Nem emlékszel mit mondtam az előbb? Tökre értetlenül nézhettem, mert fölparancsolt a medence padkájára, szétfeszítette a combom és hosszan belenyalt a puncimba. Meglepődni se volt időm, mert újra éreztem magamon a kéj hullámait. A spermája folyt ki belőlem, elégedetten nézte és közben ujjazott. Tetszik? Folytassam? mire annyit tudtam hörögni: Kérlek, kérlek, csináld tovább. Lehajolt és nyalta a puncim. Csak apró nyelvcsapásokkal,aztán mélyen és hosszan nyalt belém, amitől azt hittem elvesztem az eszem. A nyelvével a csiklómon körözött, közben fölnézett és eredményesen megállapította, hogy újból az orgazmus közelében vagyok. Lihegtem, hörögtem, újból magamban akartam érezni, ki akartam elégülni, de végig ő irányított. Feszesen tartotta a combjaim és erősen megszívta a csiklóm. Fölszisszentem, mert nem tudtam eldönteni, hogy most fájt vagy nagyonis élveztem a dolgot, mikor kijelentette:- Most te következel.

Pozíciót cseréltünk, ő ült a padkán, én pedig félig a meleg vízben pucsítottam és mélyen a torkomra engedtem az újból ágaskodó szerszámát. Fantasztikus érzés volt átvenni az irányítást. Nyalni a zacskót, beszívni a golyókat, miközben hallom a nyögéseit, hogyan élvezi és próbálja még mélyebbre tolni a fejem. A tövénél erősen tartottam a farkát és apró köröket rajzoltam a nyelvemmel a makkjára. Finom puszikat leheltem a tetejére, smároltam a makkjával, amit az ő halk nyöszörgése kísért. Ütemesen elkezdtem szopni és a kezem is kísérte a mozdulatot, míg a másikkal a zacskóját morzsolgattam. Hátul megtámaszkodott és ebben az ütemben ő is elkezdte dugni a számat. Élvezet volt nézni közben az arcát, azt hittem mindjárt eldurran és telespricceli a számat a forró sperma. Azt hiszem belelátott a gondolataimba, mert azt mondta: Egy triatlonistának elég sokáig kell bírnia, tudod? Kikapta a farkát a számból és álló fasszal , valamint az ő spermájától nedvesen, ami csurgott le a lábam szárán, indultunk a legmelegebb vizű medencéhez.

Közbeesett a zuhany, így ő is beállt velem a női részlegben a víz alá és alaposan megmosta a puncim. Nagyban fuckingoltam és görnyedeztem a langyos víz alatt, mikor egy idősebb, pocakos pasi bekukucskált és beszólt a függöny mögül: Ne olyan hangosan! Hallottuk a nevetését, mikor elment. A ki nem szarja le! érzés még nagyban tartott, így kézen fogva, elég sietősen vezettem Michaelt a 42 fokos medencéhez.

Belegázoltunk a vízbe, hirtelen nagyon meleg volt és a víz alatt rögtön megtaláltam a kemény farkát, miközben ő is elkezdett ujjazni. Borzasztóan jó és merőben új érzés volt a szituáció, a hely is felettébb izgalmas. Az arcunk kipirult, már nem tudtam, hogy a vágytól lihegek annyira vagy a baromi melegtől, a vállára hajtottam a fejem és úgy húzogattam a farkát a medence közepén, míg próbáltam megtartani az egyensúlyom. Ő pedig belém dugta két ujját és finoman ujjazott. Úgy éreztem az ájulást kerülget és szinte egyszerre mondtuk: Mi lenne ha
Őt is eléggé megviselte a forró, párás levegő és a még melegebb víz, egymásra néztünk és kicsit aléltan egy másik teremig botorkáltunk. A víz jóval hidegebb volt és csak bokáig ért. Elhasaltam a vízben, jólesett a hűvös érintése, ami kicsit lecsillapította a vágyam. Michael a lábamra ült és a fenekemet kezdte el masszírozni. Mondanom sem kell nagyon jól esett, és itt, az épület közepén, ahol ablak sem volt, a félhomályban attól sem kellett tartanunk, hogy valaki rögtön észrevesz minket. Fölém hajolt és a popsim partjai között kezdte el tolni a farkát. Majdnem egészen a derekamig szántott vele, majd megint lejjebb engedte magát. Hátranyúltam és megfogtam a seggét, mélyen magamba akartam húzni, de ő annál jobban élvezte a játékot és le-föl csúszkált rajtam. Fordulj meg! mondta kérlelhetetlenül, szétrakta a lábam és már belém is hatolt egy nagy lökéssel. Nyögtem egy nagyot és akkor vettem észre a bekiabálós idősebb pasit, aki a medence lépcsőjén ülve kényeztette magát, amíg minket kukkolt. Még soha nem volt részem ilyen élményben és nem is tudtam, hogy most szólnom kellene Michaelnek vagy sem, de a szeméből és a mosolyából azt vettem ki, ő mindvégig tudta, hogy ott a férfi és minket bámul. A fejem fölé rakta a kezeim, ő megtámaszkodott a medence partján, én meg minden egyes ütemes lökésnél a medence oldalához préseltem a tenyerem. Először lassan kezdte, majd begyorsult és egyre vadabbul és állatiasabban kefélt. Nagyon felizgatott, hogy egy vadidegennel szexelek, miközben egy másik vadidegen néz közben és csinálja magának. A pasas a medence partján is élvezte a show-t és láttam, hogy egyre gyorsabban mozgatja a kezét föl és le, míg Michael is egyre mélyebbeket és gyorsabban lök rajtam. A hármunk nyögései és a víz csobbanása egybeforrt a kitörni készülő orgazmussal. Kicsit behajlítottam a derekam, hogy minden egyes lökésnél a csiklómat is jobban érje inger. Hús, húson csattant, a víz vízen csobbant és hatalmasat élveztünk szinte egyszerre. Újdonsült szeretőm lehengeredett rólam és a hátára fordult, úgy kapkodta a levegőt. Én csillagpozícióban, elégedetten és kielégülten pihegtem a vízben és arra gondoltam: B. Jones kutya fasza szexistennő hozzám képest, lábai közt egy rosszfiúval. A pasi a lépcsőn is vigyorgott és vízzel locsolta le a már görnyedező farkát. Fájón fogtam a hátam és a fenekem, ami ledörzsölődött a heves szextől és Michael is kétkedve szemlélte a térdeit. Még az emelet hátravan - kacsintott rám és föltápászkodott,aztán nekem is segített fölkelni.

Mikor elhaladtunk a még mindig a lépcsőn szuszogó pasi mellett ezt mondta: Tudjátok, a fürdő néha privát partikra is ki szokta adni az alsó szintet .van kedvetek jövő héten eljönni? Szigorúan zártkörű a rendezvény, a recepción hagyom a számom, szívesen venném, ha eljönnétek. Pont akkor indult el egy kisebb spermafolyam a lábamon, engedve a gravitációnak, amit a pasas nagy ohhha sóhajjal nyugtázott és benyúlt a lábam közé, majd az ujjáról lenyalta az idegen spermát. Szabad? kérdezte és választ sem várva a csípőmet az arcához tolva belenyalt a puncimba. Nem tetszett a dolog és eltoltam magamtól a férfi kopaszodó fejét. Segítségkérőn néztem Michaelre. Na ennyi elég volt. mondta és lefejtette rólam a pasi kezeit is. Hagyja a névjegyét a recepción és még gondolkodunk rajta- válaszolta. Hol leszek én már egy hét múlva? Hajaj! 1200 km-re innen, távol mindentől, újra otthon.

Váratlanul ért a felismerés, miszerint kevesebb, mint egy hetem van még itt. Mindenem becsomagolva, csak a legszükségesebb cuccaim vannak elöl. 2 nap múlva jön a költöztető cég és viszi a dobozaim haza, Magyarországra az új élet reményében. Kicsit szomorú lettem, hogy mi a fenének most kellett csak találkoznom ezzel a .fiúval. Magas volt, karcsú, izmos, de sovány, ja igen, hiszem triatlonista és ultramaratonokon is szokott futni, valamint bankár és még jóval Stuttgarton túl lakik. Aztán az jutott eszembe, hogy soha, de soha nem találkoztunk volna, hacsak nem épp itt és most. Semmi az ég adta világon közös nincs bennünk. Esélyünk se lenne, lett volna a közös jövőre. Úgyhogy az emelet felé lépcsőzve teljesen felvidultam és mondtam is neki Köszönöm az ajándékot. Hm?-nézett rám értetlenül. Te vagy a búcsúajándékom.-mosolyogtam rá és megcsókoltam. Mikor ő is levegőhöz jutott válaszolt: Te pedig az enyém.

Mondanom sem kell, végigdugtuk a felső emeletet is, mindenhol, mindenféleképpen. Mialatt a szabad ég alatt a falu fölött Michael hátulról kefélt a medencében, én néztem a járdán az apró játékfigurákhoz hasonló embereket, akik élték szerdai mindennapjaikat.

Azon a héten többször is elautózott hozzám extra 3 órát a munkája után, és csak csináltuk és csináltuk. Már nem is szex volt ez, hanem szenvedélyes szeretkezés. Bevallom, kicsit belé is szerettem. Ő megtanulta, hogy hogyan kell nem csak dolgozni, én meg újra hinni tudtam a férfiakban és a véletlen találkozásokban.

Évente kétszer biztosan visszamegyek Németországba és a faluba is el szoktam villamosozni, de a fürdőbe nem volt merszem egyedül bemenni. Félek, megcsorbulna az a fantasztikus emlék amit ott átéltem és ezt nem igazán lehet überelni .vagy a fene se tudja ..májusban megint megyek egy hétre .talán most megint bemegyek.

VELEMVAGY BANNER1

 

 

Forrás: szex-tortenetek

ÉS EZEKET

OLVASTAD MÁR?

...