Mi van, vaze?

Dobd fel az éjszakákat!

Dobd fel az éjszakákat!

Látogasd meg a velemvagy.hu oldalt!

Ha kicsit unalmas az együttlét...

Ha kicsit unalmas az együttlét...

A velemvagy.hu cool eszközökkel vár!

Próbáltad már?

Próbáltad már?

Nézz körül a velemvagy.hu oldalon...

Kedves férfiak, rossz hírünk van: a nők hetven százaléka színleli az orgazmust. Valószínű nem mindig, lehet, hogy csak egyszer vagy kétszer történt meg, de megtörtént. Néhány sikoly bizony nem más, mint hamisítatlan színházi előadás.

 

Miért hagyja a nő, hogy a férfi azt gondolja, jó volt neki? Tanulmányok szerint a szebbik nem mindössze huszonöt százaléka képes a csúcsra jutni, szemben a férfiak kilencven százalékával. A nők maradék háromnegyede nem kapja meg, amit akar, hiányzik ugyanis valami plusz, amitől rázkódni kezd a világ. S hogyan bizonyosodhat meg egy férfi, hogy nem csupán mellékszereplő egy előadásban? Ehhez érdemes megfontolni Donna Wittrig szexológus néhány tanácsát, amelyet az alábbiakban részletezünk. Igaz, csak azoknak ajánlott, akiknek állandó partnerük van, a tippek ugyanis nem alkalmasak egyéjszakás kalandokra, alkalmi kapcsolatok kezelésére. Lássuk hát!


1. Beszéljen, aztán figyeljen
A kommunikáció a dolgok lényege, tulajdonképpen ez az, ami köré épül valamennyi javaslat. Az egyik legfontosabb dolog, hogy tudassa a férfi a nővel: ő is beszélhet. Beszéljen hozzá, azután pedig figyelje a reakciókat. A legtöbb nő szégyelli kimondani, mit akar, és ami még fontosabb, azt is, amit nem akar. A férfi feladata tehát, hogy a nő biztonságban érezze magát. Adja a tudtára, nincs azzal semmi baj, ha elmondja, hogy egy bizonyos mozdulat nem okoz mást a számára, csupán lábikragörcsöt. Vagy hogy egy nem éppen kedves ismerősre emlékezteti az arcszesze, s amint megérzi, elillan minden vágyakozása.


2. Tudja meg, mit szeretne
Miközben beszélgetnek, mondja el neki, hogy nincs abban semmi szégyellni való, ha elmondja mit is szeretne a szerelmeskedés alatt. Nem okozhat örömet, ha nem kap kellő irányítást. (Mindannyian jól tudjuk, milyen az, ha a férfiakat utasítgatják.) Mondja el neki, hogy tudni szeretné, merre vannak a "gombjai", miket kell bekapcsolni. Ha a nő még mindig túl félénk, találjanak ki egy jelet, amivel tudathatja önnel, hogy olyat csinál, ami jól esik neki. Vagy hagyja, hogy vezesse a nő. A nő a tanár, a férfi pedig a lelkes diák - és folyton arra törekszik majd, hogy óra után is ott maradjon.

VELEMVAGY BANNER5


3. Hozza a tudtára, hogy izgatja
A szexológus szerint a legtöbb nő elégedetlen testi adottságaival. Azt gondolják, hogy nem elég vonzóak és szexisek partnerük számára. És igen, azt is észreveszik, ha az utcán a bombázókat figyelik; csak már unják, hogy folyton szóljanak ezért. Ez rombolja az önértékelést, és növeli a feszültséget - amitől aztán a férfinak nem lesz vonzó a nő. Mondja el neki, hogy mennyire szexisnek és gyönyörűnek látja. Dicsérje meg a ruháját, hogy mennyire jól áll neki. Tegye ezt minél gyakrabban. Fontos, hogy a nő biztos legyen önmagában, megnyugodjon, és kívánatosnak érezze magát.


4. Adjon időt neki
Miután egy férfi zöld jelzést kapott a nőtől, elég egy perc, hogy be is fejezze, amit elkezdett. Ám a nőknek szükségük van némi előkészítésre. Hívja fel a nap közepén, és súgja meg neki, hogy nem bír estig várni. Küldjön üzeneteket, hogy mi mindent akar vele tenni. Nyolc óra vágyakozásnál nincs erőteljesebb izgatószer.


5. Váltsa valóra az álmait
A nők fantáziája gazdagabb, mint a férfiaké. Ezt könnyen le is lehet tesztelheti. Ha megkérdez egy nőt, dőljön hátra, és készítse fel magát egy részletes történetre. Egyenruhás férfiakkal, hercegekkel, hercegnőkkel, mesebeli lényekkel - szinte bármitől izgalomba jönnek. A szexológus rámutatott, hogy néhány nő bizony valaki más bőrébe szeretne bújni az éjszaka során. Ettől úgy érzi, hogy megtehet olyan dolgokat is, amit normális esetben a valódi énje nem tenne meg.


6. Minden időzítés kérdése
Bár ön követte a fenti tanácsok mindegyikét, a nő mégis problémás. Miért? Mert a gondolatai máshol járnak. Azon töri a fejét, hogy mit kell még elintéznie, esetleg azon, mi történt aznap a munkahelyén, vagy csak egyszerűen nincs olyan hangulatban. A megértő barátnő a férfi kedvére akar tenni, de mivel tisztában van azzal, hogy addig nincs vége a szerelmeskedésnek, míg az orgazmus jelét nem adja, képes színlelni azt, hogy mielőbb túl legyen a dolgon. Ebben az esetben a szexológus azt javasolja, el kell fogadni, ha a nő beéri azzal, hogy csak a férfival törődik. Sok nőnek az is elég, ha örömet szerezhet a férfinak.

 

 

Forrás: hazi-patika

ÉS EZEKET

OLVASTAD MÁR?

...