Mi van, vaze?

Dobd fel az éjszakákat!

Dobd fel az éjszakákat!

Látogasd meg a velemvagy.hu oldalt!

Ha kicsit unalmas az együttlét...

Ha kicsit unalmas az együttlét...

A velemvagy.hu cool eszközökkel vár!

Próbáltad már?

Próbáltad már?

Nézz körül a velemvagy.hu oldalon...

Minden nővel előfordult már, hogy büszkén mutatta új frizuráját a kedvesének, de az nem látta, hogy egy árnyalattal világosabb, vagy pár centivel rövidebb lett a barátnője haja. Erre alapozva hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a férfiak semmit nem vesznek észre rajtunk, pedig ez nem így van, bizonyos helyzetekben remek megfigyelők. Íme tíz dolog, amiről azt hisszük, hogy a férfiak nem figyelik, pedig nagyon is.

 

1/10 Mit eszel

Az első randin a legtöbb lány csak salátát mer rendelni, pedig a fiúk szeretik, ha barátnőjüknek jó étvágya van és nem csak zöldségeken él.

Ennek ellenére, ha elégedetlenek vagyunk testünkkel és meg szeretnénk szabadulni pár kilótól, párunk oda fog figyelni arra, teszünk-e érte. Ha ugyanis egy hónap elteltével csalódottan konstatálod, hogy semmit nem fogytál, pedig csak salátán élsz, ő az összes kis „észrevétlen” nassolásod fel fogja tudni sorolni.

2/10 Hogy bánsz a pénzzel

A férfiak általában nem szólnak bele a nők pénzügyeibe, de ez nem jelenti azt, hogy nem is figyelik, miket vásárolsz. Megnyugtatja őket, ha látják, hogy felelősségteljesen osztod be a pénzed és nem rájuk támaszkodsz anyagilag.

3/10 Körömápolás

Apró dolog, de nekik fontos, hogy párjuk körme szép legyen. Félreértés ne essék: nem a hosszú, feltűnő műkörmöket szeretik – éppen ellenkezőleg – csak értékelik, ha ápolt.

4/10 A tested változásai

Ezt elsősorban nem felszínességükből adódóan teszik, hanem szinte beléjük van kódolva, hogy partnerük testén minden apró változás észrevegyenek (valószínűleg azért, mert ösztönösen olyan párt keresnek, aki egészséges utódot tud nekik szülni).

Plusz vagy mínusz pár kiló: a fiúd azonnal látni fogja.

VELEMVAGY BANNER7

5/10 Mit iszol

A férfi tisztában van vele, hogy álmai nője milyen italt szeret és mikor szereti fogyasztani. Ha vacsora után szívesen iszol bort, vagy pihenéshez szeretsz elkortyolgatni egy likőrt, illetve azt, hogy milyen koktéllal lazítasz egy bulin: ő tudni fogja.

6/10 Milyen ajándékra vágysz

A legtöbb férfinak elég egyszer futólag megemlíteni, ha tetszik egy nyaklánc, vagy cipő, figyelni fog rá és meg is jegyzi, hogy a következő születésnap vagy évforduló alkalmával meglephessen vele.

De csak akkor fogja tudni, ha tényleg mondod neki, úgyhogy hölgyeim: ne féljetek megjegyezni előtte, ha tetszik valami!

7/10 Milyen zenét hallgatsz

Hogy milyen gyakran, jó- vagy rosszkedvedtől függően milyen stílusú zenét hallgatsz, és hogy énekelsz-e hozzá, ők ezt mind figyelik és jegyzik, hiszen sokat elmond a személyiségedről és a hangulatodról is. Még akkor is, ha teljesen más a zenei ízlésetek.

8/10 A testbeszéded

A férfiak kommunikációja közel sem olyan kifinomult, mint a nőké, de a testbeszédet meglepően jól szokták dekódolni. Látják ha szomorú, vagy ideges vagy: a nem verbális jelekből olykor jobban értenek, mint a beszédből.

9/10 Hogy mennyire vagy atletikus

Ez alatt nem azt kell érteni, hogy az érdekli őket, hogy milyen magasra tudsz ugrani, vagy hogy 10 másodperc alatt futod-e a százat, de az igenis fontos nekik, hogy fizikai aktivitásban is részt tudj venni velük. Kirándulás, vízisportok, hegymászás – szeretik, ha barátnőjük elkíséri őket ilyen programokra.

10/10 Hogyan öltözködsz

Nem fog minden új ruhadarabot észrevenni, de az általad viselt színek vagy stílusok elég beszédes képet festenek számukra a hangulatodról. Meglepődnél, ha tudnád, milyen jól „olvassák” a kedélyed az öltözködésed alapján.

 

 

Írta Szőke Angéla

Forrás: Bien.hu

ÉS EZEKET

OLVASTAD MÁR?

...